Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Pet Fish >> Saltwater Fish >> 

Hur man gör Artificial Havsvatten

 

är artificiell havsvatten består av mer än bara natriumklorid , även inklusive ytterligare mineraler som finns i naturligt havsvatten . Det är viktigt att få en balans av dessa mineraler i din tank . Innan processen att göra konstgjort havsvatten , är det viktigt att bestämma exakt hur du vill köra ditt akvarium . Planera ditt akvarium är filtreringssystem , typ av substrat , belysningssystem och värmesystem samt testa dem innan du börjar blanda din artificiellt havsvatten sparar dig både tid och pengar . Detta är vad du behöver Flighter Salt vatten mix
pH-mätare
Visa fler Instruktioner
1

Gör en testkörning av ditt akvarium med hjälp av sötvatten . Fyll tanken , och låta vattnet gå igenom filtreringssystem för att garantera att utrustningen är i skick.
2

Bestäm vilken kommersiellt tillgänglig saltvatten mix är bäst för ditt akvarium . Jämför de mängder av mineraler och salter i olika produkter till de belopp som finns i naturligt havsvatten . Om du gör ett rev - bara tanken , det finns också konstgjorda blandningar anpassade till det också.
3

Köp den konstgjorda havsvatten mix av ditt val . De flesta produkter finns på sällskapsdjur och akvarium butiker eller kan även beställas på nätet .
4

Lägg saltvatten mix till din tank med hjälp av det belopp som anges på förpackningen om storleken på din tank . Det är viktigt att göra detta innan du lägger till sötvatten eftersom sätta vattnet först kan orsaka en hög koncentration av mineraler .
5

Lägg till sötvatten till din tank , enligt tillverkarens anvisningar .

6

Låt vattnet igenom tanken i minst 24 timmar .
7

Testa pH och salthalten i tanken , med hjälp av pH- testremsor . Jämför mineralnivåernatill de som finns i naturligt havsvatten .
8

Justera för hög eller låg koncentration av mineraler . I allmänhet bör pH och salthalten vara relativt nära naturligt havsvatten , så länge som den riktiga mängden av blandning som används. Men för en hög koncentration av mineraler , lägga till mer färskvatten i tanken . För en låg koncentration av mineraler , tillsätt mer mix .
9

Låt vattnet cykla i 24 timmar efter justering innan omtestning .
10

Installera rev och fiskar efter den rätta balansen har fastställts . Addera

Rekommenderade artiklar

Vad är i Reef Crystals

? Reef Crystals är ett varumärke av akvariet salt tillverkas av företaget direkt oceanen , som ägs av Spectrum Brands . Den utger sig för att vara överlägsen för korallrevskavarier eftersom den innehåller rev skapande mineraler i högre koncentrationer än salter avsedda för fisk - bara tankar . Ingredienser Reef djur behöver mer mineraler än fiskar gör . De primära ingredienserna i Reef Crystals är salt ( natriumklorid ) , kalcium och magnesium . Blandningen innehåller även strontium , spårämne

Klicka här

Guide till saltvattensakvarier

Akvarium ägande är en hobby som inte bara är pedagogiska , men terapeutiskt också. Sötvattensakvarier innehåller djur-och växtliv som finns i sötvattenskällor, och saltvattensakvarier innehåller vattenlivet som finns i oceaniska vatten . Trots att äga ett sötvattensakvarium är lätt , saltvattensakvarier kräver tid , tålamod och allmän kunskap om hur man kan upprätthålla en marina ekosystemet . Setup sätta upp ett saltvattensakvarium kräver mer vård än en färskvattentank . Förutom att substrate

Klicka här

Hur man gör en saltvattensfisk Tank

Tvärtemot vad många tror , med fisk som husdjur är mycket roligt . Folk börjar inse det och fisk att hålla hobby växer . Bestämma mellan saltvatten fisk och sötvattensfisk kan vara svårt , men det arbetet med att hålla saltvatten fisk gör hobbyn lite roligare också. Detta är vad du behöver Aquarium Vatten Flighter Salt Termometer Heater Dekorationer Belysning fixtur Vattenfilter Fisk Bucket Fisk nät Visa fler Instruktioner Reasearch och beslutsfattande 1 Forskning hobby . Från och

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com