Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Pet Avbytare >> Tamagotchi >> 

Hur att felsöka en Tamagotchi

 

En Tamagotchi är en fickformat digital husdjur skapats i Japan men populär över hela världen . Typiskt , utveckling av en Tamagotchi karaktär beror på nivån på den vård den får från sin ägare . Avlusning , dock tillåter användare att välja från alla tillgängliga tecken, inklusive hemliga tecken , och att köra sina Tamagotchis i hyper . Detta är vad du behöver
Standard stjärna skruvmejsel
liten skruvmejsel
Transparent tejp
Bly penna
Suddgummi
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort de två stora skruvarna från Tamagotchi batteriluckan, med en vanlig stjärnskruvmejsel. Var försiktig , eftersom plasten är benägen att spricka och gå sönder under tryck .
2

Koppla bort batteriluckan genom att ta bort de fyra återstående skruvarna med en liten skruvmejsel . Skruvdragare vanliga i monokel reparationssatser fungerar bäst för denna uppgift . Addera 3

Ta ut batteriet och öppna Tamagotchi . Sätt tillbaka batteriet , säkra den med en liten bit genomskinlig tejp .
4

Leta efter ordet " debug " nedanför och till vänster om batteriet . Bara under indikatorn , hitta en liten , mörk cirkel med ett snedstreck . Försiktigt gnugga spetsen på en blyertspenna över linjen flera gånger , och se till att inte röra någon annan intern del av Tamagotchi .
5

Tryck på "reset " knapparna på baksidan av Tamagotchi och på skärmen. Bandet ska förhindra att batteriet faller ut , men hålla handen över den för ökad säkerhet . Tryck på knappen "A" för att testa om din felsökning lyckades. Om ändå inte kan byta tecken , måste du gnugga mer bly på linan .
6

Peel tejpen från batteriet och montera ihop Tamagotchi . Njut av att experimentera med dina nya karaktärer . Addera

Rekommenderade artiklar

  • ----HOT-husdjur
  • Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

    © www.308569.com