Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Illrar >> Illrar som husdjur

Hur Kull träna en envis Ferret

Ofta en av en potentiell iller ägarens farhågor är att han kommer att få städa upp illers mässar från golvet . Även illrar sällan bli 100 procent olycksfri , kan de lära sig att använda en låda för det mesta . Även den mest envisa iller kan tränas med flit och tålamod . Detta är vad du behöver
High- backed lådan
Ferret kull
Handdukar , filtar eller gamla t-tröjor
Ferretone
Visa fler Instruktioner
i buren

1

Utse ett område längst ned i din iller bur för potta ändamål . Använd en hörnkattlådaeller en rektangulär bricka som täcker hälften av botten av buren . Facket bör vara tillräckligt stor för att passa alla fyra av din iller fötter bekvämt .
2

Fyll lådan med ett tunt lager av iller kull . Till skillnad från katter , behöver illrar inte täcker sitt avfall . En hel del skräp är onödig och många illrar kommer att gräva ut den ur facket . Addera 3

Fäst lådan till buren . Många fack kommer med clips . Du kan också använda kardborreband att fästa brickan till buren . Den envisa iller kommer att försöka flytta kattlådan så det kan gå potta bakom det .
4

Täck resten av botten av illerns bur med filtar , handdukar eller gamla t-shirts. Illrar är naturligtvis ren och kommer inte att gå på toaletten på sina sängkläder .
5

Placera din iller i lådan så fort den vaknar . Låt inte din iller ut ur buren tills du är säker på att det har gått . Detta gör att du minst en halv timme till en timme innan det måste gå igen .
6

Håll kattlådan ren . Ösa ut avfall och blött strö en eller två gånger om dagen och helt ersätta kullen en gång i veckan .
Ur buren
7

Placera filtar, handdukar eller gamla t -shirts i alla utsatta hörn av rummet där din iller kommer att bli fria . Illrar i allmänhet föredrar att använda hörn för sin potta behov .
8

Övervaka din iller noga . Om du märker att det börjar att backa upp med svansen upp, snabbt lägga tillbaka i sin bur .
9

Meddelande om din iller försöker hela tiden att gå på toaletten i samma område . Illrar går vanligtvis på samma plats och om detta är fallet för din iller , kan du helt enkelt placera en kattlåda i det området . Addera

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com