Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Illrar >> Illrar som husdjur

Kul Ferret Spel

Illrar är en av de mest lekfulla små husdjur en person kan äga. Man tror att folk har hållit illrar som husdjur i minst 2500 år , och har antagligen ha kul med dem sedan dess . Illrar är ett aktivt djur , så det är viktigt att hjälpa dem att hålla sig aktiv genom att spela med dem . Det finns flera spel som illrar kommer att spela , men vissa av dem är bara roligare än andra . Ferret vattenrutschbana

Köp en sektion av PVC-rör från din lokala järnaffär . Se till att den är minst 4 inches i diameter , en 5 - fotdel skulle fungera perfekt. Prop ena änden av röret i soffan som leder ner till golvet ( inte för brant ) . Lägg en droppe vetegroddsolja eller andra hud och päls tillägg och starta din iller ner röret .
Ferret Mining

Fyll din iller gräva låda med säker , giftfri materialet. Om du inte har en pik ruta , kan du göra en enkel genom att fylla en tom kartong med vad giftfri material du väljer att använda , vilket kan inkludera strimlat papper , långkornigt ris eller stärkelse jordnötter giftfri packning . Placera din iller leksaker djupt in i materialet och släppa honom lös . Illrar är instinktiva grävmaskiner och kärlek till tunneln . Se när din iller tycker om att göra det han byggdes för att göra samtidigt hitta sina favoritleksaker samtidigt .
Trampolin Time

Sätt din iller eller illrar på din säng . Det är bäst att ha en vän hjälpa dig med det här spelet . Använd filtar eller ark för att kasta din iller upp i luften . Du kan också vända dem över och spela lite grovt med dem ännu . Illrar tycker roughhousing , men kom ihåg att de har en gräns , så var noga med att inte skada ditt husdjur .
Cave of Wonders

Häng på ett par gamla jeans istället av kastar eller donera dem . Skär av ett av benen från jeansen . Lägg denna benet på golvet . Plocka upp ena änden av byxbenet och låta illern göra som han vill . Han kan välja att bara klättra upp på byxbenet , då du kan dra honom runt i rummet . Han kommer att roa sig mer om han kryper in i benet , så du kanske vill ge honom en start i rätt riktning .
Ferr - ari

Använd små fjärrkontroll bilar att köra runt och retas med din iller . Din iller kommer att jaga runt i rummet och även attackera den. Detta kan vara ganska spännande för illern och dess ägare . Det är som en liten katt och mus . Se till att göra en gång över på bilen innan du spelar med din iller för att se till att det inte finns några lösa delar som kan lossna och ätas med din kompis .
Guppa för illrar

Fyll ditt badkar med 3-4 inches av ljummet vatten . Kasta i flera pingisbollar eller andra bollar som kommer att flyta . Lägg helt enkelt till din iller till blandningen och se honom njuta av sig själv . Du kan också använda din hand för att leka med illern medan han är i vattnet , att skjuta pingisbollar runt för honom och göra några vågor .
Ole !

Få en liten , ren handduk som du inte har något emot din iller leka med . En handduk skulle fungera perfekt . Sätt dig på en smart våning , troligtvis din köksgolvet . Håll handduken ut framför din iller , börjar några meter ifrån honom för att ge honom en flygande start . Han kommer efter handduken och ta på den. Nu kan du snurra honom runt på slick golvet
Labyrint

Placera en stor kartong på golvet - . En gammal låda som ett kylskåp kom i är perfekt. Skär några hål på väggarna i lådan , både stora nog och låga nog för illern att komma in . Lägg några mindre kartonger som också har hål skurna i dem i den större rutan . Placera din iller på ett av hålen och se honom njuta av sig själv . Addera

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com