Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Illrar >> Illrar som husdjur

Ferret Cage Idéer

Att vara i en bur hela tiden kan vara väldigt tråkigt , särskilt för en energisk husdjur som en iller . Illrar behöver roliga , anrikning och motion , för att leva ett hälsosamt och meningsfullt liv , så är det viktigt att ge ditt husdjur massor av artiklar i sin bur för att hålla den från att känna sig uttråkad . Med några få bur tillbehör och idéer , kan du se till att ditt husdjur iller har en berikande liv och hålls ockuperat , speciellt när de lämnas ensamma under långa perioder . Sängkläder

En bekväm , mysig plats att sova är viktigt att inkludera i din iller bur . Sätt lite strö , till exempel filtar, hängmattor och fågelholkar , in i buren . Du kan göra fågelholkar genom att klippa ett hål i slutet av en kartong , eller att skapa dem med säker trä eller plast . Om du har fler än en tamiller i buren , se till att ge varje husdjur med strö som den har .
Olika leksaker

Spela rör för tunneldrivning , hård plast block och plastbadkar, antingen tom för brottning och spela eller fyllda med löv , pappersbollaroch andra små iller leksaker , är perfekta leksaker för att in i buren . Andra lämpliga objekt är leksaker som illrar kan jaga , till exempel leksaker som gör ljud när de flyttas , eftersom de uppmuntrar illerns naturliga jaktinstinkt.

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com