Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Är Human hostmedicin Säker för hundar

 

?

Några over-the -counter hosta läkemedel gjorda för människor kommer också att arbeta för hundar . Innan du ger något till din hosta hund , dock väger din hund först , eftersom dosen beror på hur mycket din hund väger . Du kan också finna det mycket lättare att dosera din hund med en spruta eller pipett snarare än en sked .
Dextromethorpan

Enligt " hundägare hem Veterinary Encyclopedia ", hostmedicin innehållande dextromethorpan fungerar för hundar . Det finns i varumärken Robitussin och Benylin Slemlösande ( se Resurser ) .
Guaifenesin

Denna avsvällande ofta ingår i hostmediciner som innehåller dextromethorpan . Det är säkert för hundar .
Dosering

Doseringen är 1 tsk . för varje 20 kg. av vikten, eller mellan 0,5 och 1 ml för varje kilo vikt. Detta ges var sjätte timme .
Varning

Se till att hostmedicin inte innehåller de smärtstillande medel acetylsalicylsyra eller paracetamol , eftersom de kan få en hund mycket sjuk . Om hunden kräks , darrar eller har oregelbunden puls efter att ha tagit medicinen , ringa veterinären .
När ska ringa veterinären

Enligt "The Doctor bokar av hem rättsmedel för hundar och katter , " de flesta hund hosta kommer att försvinna inom 24 timmar ( se Resurser ) . Men om det inte gör det , kan det vara ett tecken på bronkit eller annat problem som behöver veterinär uppmärksamhet.

Rekommenderade artiklar

Kaliumbromid för hundar Vs. Fenobarbital

Bland de olika sjukdomar som påverkar hundar , anfall är kanske en av de mest skrämmande villkor för hundägare att bevittna . Lyckligtvis finns det flera effektiva anti - beslag läkemedel för hundar , med två av de mest använda är fenobarbital ( PB ) och kaliumbromid ( KBr ) . Identification Fenobarbital är ett läkemedel som tillhör gruppen av barbiturater . Kaliumbromid är ett salt som består av kalium och bromid , med den sistnämnda är det element som i första hand har anti - beslag funktio

Klicka här

Ogräsmedel Säkerhet och husdjur

Herbicider kan förbättra utseendet på ditt landskap , men samma kemikalier kan skada ditt husdjur . Bevis visar att exponering för vissa herbicider öka ett husdjurs chanser att få sjukdomar som cancer . Det är viktigt att följa säkerhetsvarningar för att skydda dina husdjur och andra husdjur i ditt närområde . Definition Maskrosor är ett gemensamt mål för herbicider . Ett ogräsmedel är ett ämne som används för att döda växter . Människor använder ofta ogräsmedel i sina gårdar för att döda ogr

Klicka här

Hur fungerar Frontline Flea & Tick ​​Arbete

? Frontline hävdar att stoppa loppans livscykel samtidigt effektivt styra fästing och tuggar löss i både hund och katt . Frontline inte bara dödar vuxna loppor och lopp ägg, men lopplarver för så lång tid som tre månader. Men om reinfesta är ett bekymmer , en gång per månad ansökan kan krävas . I vissa fall kan flera månatliga behandlingar vara nödvändiga . Aktiva ingredienser De aktiva ingredienserna i Frontline är fipronil och S- Metopren . Fipronil är ett brett användningsinsektsmedelsom

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com