Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Hur du håller din hund från Lukta Bad

 

Det enklaste sättet att förhindra att din hund från att lukta illa är att borsta och bada den regelbundet . Det är inte svårt --- badar en hund är regelbundet mycket enklare än att bada en hund sällan. Den hund som badar två gånger per år med frysning trädgårdsslang rädsla och hatar att bli badade , och kommer att bekämpa det mäktigt . Den hund som badar regelbundet och ofta med varmt vatten , en fin handduk , och massor av beröm accepterar bad som en del av saker livet .
Du behöver Omdömen Oparfymerad schampo eller Kastilien tvål
Badkar
Bucket eller slang
hund behandlar
handduk
Bathmat eller golvhandduk
Instruktioner
1

Borsta din hund ordentligt . Detta bör göras innan bad tid och varje dag om du har en långhårig hund. Borstning är lika viktigt som att bada när det gäller att hålla hunden ren . Om din hund har mattor som inte kommer att komma ut , klippa ut dem innan bad tid .
2

Förbered badrummet . Om du har en handhållen munstycke eller liten slang i ditt badkar , låta vattnet rinna tills det är varmt; sedan stänga av den. Om du bara har ett vanligt duschmunstycke , fylla en hink med varmt , inte hett , vatten . Använd samma vattentemperatur som du skulle för ett litet barn . Har schamponera praktiskt. Du kan använda hundschampoeller utspädd , oparfymerad Kastilien tvål. Använd inte parfyme schampo , som kan irritera din hund . Ha en handduk till hands och en matta eller handduk på golvet .
3

Fatta din hund i kragen och försiktigt men bestämt leda den till badkaret . Använd inte "Kom " kommandot för att du inte vill att din hund att ha några negativa associationer med det . Stäng badrumsdörren för att förhindra rymningar . Håll en behandling i andra handen och ge den till hunden när den är i badkaret . Du kan behöva lyfta eller hjälpa hunden in .
4

Blöt hund ordentligt med hink vatten eller handdusch huvud. Håll koll för att se till att temperaturen är korrekt. Om du använder en hink , tom det mycket långsamt över din hund , undvika ansiktet .
5

Häll schampo direkt på hundens rygg och grundligt lödder varje del av hunden utom ansiktet och öronen . Tänk på detta som hundmassagetid . Håll prisa hunden . Om man försöker hoppa ur badkaret , tryck tillbaka ordentligt . Om du använder en hink , börja fylla den med varmt vatten .
6

Skölj hunden ren med munstycket eller en hink med vatten . Skölj igen om det behövs tills allt schampo är ute . Steg tillbaka , vilket gör att din hund att skaka av och hoppa ur badkaret .
7

Handduk torkar din hund . Du kan använda en hårtork på lägsta inställningen om din hunds päls mattor enkelt och det är kallt i huset . Annars är ensam en handduk torrt fint . Ge din hund en annan behandling eller två och beröm den översvallande .

Rekommenderade artiklar

Insulin för Dog Diabetes

Om din hund har börjat dricka mer , urinera mer eller gå ner i vikt , kan det ha diabetes , som orsakas av sänkt insulin i hundens systemet . Du kan upprätthålla rätt nivå av insulin i din hund med injektioner . Insulin Definieras Insulin skott Veterinär insulin är ett hormon formulerad speciellt för hundar , och du bör inte administrera humaninsulin till ditt husdjur . De tre koncentrationerna av insulin är 40 , 100 , och 500 enheter /ml , som använder olika storlekar av sprutor att administ

Klicka här

Hur ta hand om en engelsk bulldogg

bulldogg, tidigare kallad den engelska bulldoggen , började sitt liv som en hund vars jobb det var att få ner tjuren . Utbildade för att hänga på tjurens näsa ring och inte ge upp , det är grymma , envisa lilla hund en massiv hund i en liten kropp . Antagen till American Kennel Club 1886 och medlem av den icke - idrottsliga grupp , är snäll och mild med barn , och en lojal vän och familjemedlembulldog . Du behöver våtservetter Home Medicated Powder Instruktioner 1 Rengör bulldog s rynkor d

Klicka här

Balansproblem i Hundar

Plötslig balansproblem är ett allvarligt problem hos hundar och kan tyda på förgiftning , stroke eller ens vestibulära syndrom . Medan vanligast hos äldre hundar , kan dessa problem slå i alla åldrar . Det är viktigt att känna igen svindlande och medföljande symptom, möjliga orsaker och ett lämpligt handlingssätt . Beskrivning När en hund raglar runt plötsligt i en hänsynslös sätt , är allvarligt fel någonting . Eftersom utbudet av möjligheter är så stor , är det viktigt att notera åtföljande

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com