Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Hundar >> Dog Health

Vilka tecken & Symtom på gastrit i Hundar

?

En av de vanligaste orsakerna till ett besök till veterinären , är gastrit ett samlingsbegrepp som används för att beskriva ett valfritt antal sjukdomar som orsakar inflammation i magslemhinnan , smärtsam flatulens och buksmärtor hos hundar . Gastrit kan orsakas av ett virus, bakterier , systemisk infektion , allergi eller dietary indiscretion och är i allmänhet mycket behandlingsbar; Men försök inte att behandla det på egen hand . Veterinär uppmärksamhet är alltid nödvändigt för att förhindra uttorkning och ytterligare smitta .
Kräkningar

Enligt Pet Place , kräkningar är det vanligaste symtomet på hund gastrit . Din hund kommer vanligtvis kräks skummande gul galla , kanske med fläckar av blod . Om magen är blödning , kan hennes spyor se ut som kaffesump .
Aptitlöshet Omdömen

Om din hund har gastrit , en av de första synliga tecknen kommer att bli en förlust av aptit . Eftersom din hunds magslemhinnan är inflammerad och kan fyllas med smärtsam gas , är det sista han vill ha mat .
Letargi

På grund av den irritation och smärta i samband med gastrit , kommer din hund förmodligen bli slöa . Hon kan verka rädd utan anledning eller bara krypa upp i hennes säng och vägrar att flytta.
Diarré

Enligt Pet Utbildning , om gastrit tillåts fortskrida obehandlat , särskilt om orsaken är en bakteriell eller virusinfektion , kan din hund diarré . Om din hunds mage eller tarm blöder , får sin pall vara svart i färgen .
Feber

gastrit kommer ofta orsaka din hunds temperatur för att höja över hennes normala 101,5 grader C. Endast din veterinär kommer att kunna avgöra om din hund har feber , vilket är anledningen till veterinärbesök är så viktigt när din hund är sjuk .

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com