Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Hur hitta en veterinär neurolog

 

Veterinär neurologer behandla sjukdomar i nervsystemet, inklusive cancer , skador på ryggmärgen , epilepsi , kramper och genetiska förutsättningar . För att hitta en veterinär neurolog eller annan specialist, kommer du antagligen behöva en remiss från din vanliga veterinär . Även bland neurologer det finns delområden , såsom neuroonkologi för djur med cancer som involverar nervsystemet , så att hitta den bästa specialist innebär lite mer än att bara titta igenom telefonboken .
Instruktioner
1

Work med din vanliga veterinär , men om du inte ser en tillfredsställande lösning på ditt husdjur hälsofrågor , be om en remiss . De flesta veterinärer har ett nätverk av specialister som de hänför sig till. Universitetssjukhus och större veterinärmedicinska vårdcentraler har specialister på personal; Beroende på var du bor , kan du kanske att välja mellan flera neurologer .
2

Lär dig allt du kan om ditt husdjur neurologisk sjukdom eller tillstånd . Du kan hitta tillförlitlig information om veterinär skol webbplatser ( vanligtvis slutar på " .edu " ) . Om du har en ras med en sjukdom som är gemensam för denna ras, kan du också hitta värdefull information om sjukdomen och olika behandlingar . Ju bättre din förståelse för ditt husdjur tillstånd , desto bättre rustad kommer du att hitta en specialist .
3

Nätverk . Om du är medlem i en hundklubbeller online djurälskandesamhälle , ta reda på från andra vad deras erfarenheter var med liknande hälsofrågor och få rekommendationer .
4

Forskning veterinära neurologer på nätet , antingen genom sjukhus eller universitet där de arbetar ( de flesta har sina bakgrunder och forskningsområden postat ) , online- veterinär tidskriftsdatabaser eller föreningslänkar. ( Se Resurser . ) Många specialister har författat eller medförfattare forskning och skolastiska papper , vilket kan ge dig en inblick i sina expertområden .
5

Prata med neurologen om ditt husdjur hälsoproblem , antingen på telefon eller under en inledande möte. Fråga om hennes tidigare erfarenheter med liknande problem , hur frågor löstes , och om det finns nya behandlingsprotokoll som kan vara lovande .
6

Om ditt djur behöver en diagnostisk utredning och testning, som t.ex. en MR , datortomografi eller electromyelogram , fråga om läkaren har up-to -date utrustning på plats , eller om han kommer att hänvisa dig till en annan anläggning för diagnostik . Detta kan påverka både pris och behandlingseffektivitet.
7

Jämför behandlingspriser, om pengar är ett bekymmer . Specialisttjänster kan vara ganska dyra , och kostnaderna kommer att variera från anläggning till anläggning. Överväg att gå ut ur staten , om det finns en stor kostnad skillnad för liknande behandling . Undervisning djursjukhus har ofta pågående forskningsstudier . Om man är lämplig för ditt husdjur , kan detta få dig förstklassig vård för liten eller ingen kostnad .
8

Försök att hitta ett team på samma sjukhus om du behandlar mer än ett problem , såsom cancer tillsammans med de neurologiska problem . Detta gör det lättare för de två disciplinerna att arbeta tillsammans .

Rekommenderade artiklar

Vad är öljäst Används för med hundar

? Öljäst är oftast används som ett kosttillskott för hundar för att förebygga loppor . Men det har andra fördelar också, bland annat att förbättra torr hud , päls och hot spots . En källa för B-vitaminer , kan det också minska utsöndring . Det är en antioxidant som innehåller zink , spårämnen och aminosyror , som alla bidrar till frisk hud och en glänsande päls . Öljäst rekommenderas av vissa veterinärer för att förbättra en hunds immunförsvar . Flea Skydd Använd Öljäst som en del av en loppa

Klicka här

Vad göra dåliga tänder i en hund se ut

? God tandhälsa är avgörande för din hunds lycka och allmänna välfärden , och en god tandhälsa börjar med bra tänder . Enligt American Veterinary Dental Society ( AVDS ) , 80 procent av hundar uppvisar orala hälsoproblem efter ålder 3. Dåliga tänder kan leda till tandlossning , vilket kan leda till tandköttsproblem , tandförlust och eventuella skador på andra organ , t.ex. hjärta , lever och njurar . Home typer av problem Omdömen Många saker kan orsaka dåliga tänder , men de primära orsakerna

Klicka här

Solid Gold Ångad Benmjöl Ingredienser

Solid Gold gör en ångad benmjöl tillägg för att lägga till hundmat . Krossade ko ben utgörs den torra blandningen , det ger en balans av kalcium och fosfor för att bidra till att stärka skelettet hos vuxna hundar och katter , valpar under 12 månader och gravida eller ammande hundar . Tillägg belopp beror på vikten av djuret . Instruktioner finns på etiketten näring . Kalcium och fosfor Solid Gold kokt benmjöl innehåller USDA - godkända nötkreatur ben som ger 22 till 26 procent kalcium , minst

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com