Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Dog Food & Öroninfektioner

 

Är din hund kliar öronen ? Skakade på huvudet ? Har hon en syrlig , jäst lukt ? Hon kan vara en av de två av fem hundar som lider av kroniska , återkommande öroninflammationer . Orsaken är ofta en kombination av allergier, bakterier och jäst. En viktig orsak till allergier kan vara ingredienserna i hundens mat . Vad du mata dina husdjur kan orsaka en allergisk reaktion som förvärrar öronen , får honom att repa och skapar en infektion som är smärtsam, ihållande och svårbehandlade .
Symtom Home

hundar och människor aktiemastcellersom frigöra histamin föreningar när irriterad . Hundar " mastceller finns på huden , så när de konfronteras med en irriterande som loppor , pollen , damm eller en födoämnesallergi , deras hud upptänder och öron utsöndrar , vilket orsakar svår klåda . När du granskar din hunds öron och finna huden svullna , smärtsamma och avger en jäst lukt , är det dags att ta henne till veterinären för att ta reda på orsaken och få behandling . Köpa och sälja Orsaker är komplexa

" det vanligaste öronproblemsom vi ser hos hundar är smärtsamma , luktande öroninfektioner orsakade av en kombination av allergier , bakterier och jäst ", säger Roger Ross , DVM och författare av webbplatsen animalpetdoctor . Alla tre måste behandlas för en bot. Han säger cirka 20 procent av hundar med kroniska återkommande öroninflammationer som gör hundar olycklig och illaluktande har matallergier . Dessa orsakar en initial inflammation som när repad av hunden , låt jäst och bakterier att invadera området . Medan öroninfektion svarar på medicinering , returneras när behandlingen är över . En livsmedels rättegång är det bästa sättet att ta reda på orsaken till din hunds elände .
Hundmat

Kommersiell hundmat innehåller en mängd ämnen som kan orsaka allergier hos hundar. Din hund kan vara allergisk mot fler än en . Varje husdjur är en individ , så du kanske måste prova mer än en allergitestad dietmat innan du hittar den rätta för din hund . Dr Ross rekommenderar en allergivänliga livsmedel som har terapeutiska halter av omega fettsyror för att lugna infekterad hud . I vissa fall kan din hund att hänvisas till en allergi specialist för test och avtrubbning.
Food Test

Det första du ska göra på en terapeutisk prov kost är att sluta mata din hund någon mänsklig mat , alla godsaker och alla ätbara leksaker som rawhide eller dentalt behandlar. Hans diet bör begränsas till allergivänliga hundmat som innehåller en exotisk protein din hund har aldrig ätit och begränsade konstgjorda konserveringsmedel och färgämnen . Denna studie kan pågå sex veckor och maten kostar en extra $ 20 per månad , men att hålla en strikt regim kommer att exponera mat allergen snarast och lindra hund nöd för cirka 40 procent av hundar , säger Dr Ross . Han varnar att nya kommersiella hund livsmedel som påstår sig vara allergiframkallande inte kan vara effektivt . Helt enkelt byta stormarknad eller sällskapsdjur butikernas egna märken eller köpa dyrare mat kommer inte att fungera , eftersom de alla har liknande proteiningredienser , säger han.
Resultat Home

Om två femtedelar av hundar med kost orsakade öroninflammationer förbättra allergivänliga mat och snacks , säger Dr Ross i FoxNest Veterinary Hospital i South Carolina . Hundfoder som använder kanin , lax eller anka protein med potatis är ofta allergifria . Öroninfektioner bör behandlas med vanlig öronrengöring, säger Organic Pet Digest . Omdömen

En öronen är tydliga , det finns alternativ . En är att mata den allergivänliga dietmat . En annan är den utmaning test där mejeri , nötkött, vete , majs och soja återinförs i din hunds diet en i taget , en vecka i taget , för att hitta den ingrediensen ditt husdjur är känslig för . Eller så kan du byta till ett billigare märke av receptfria diet mat för djur med känslig hud . Oavsett vad du väljer , har du gett ditt husdjur befrielse från smärtsamma öroninflammationer .

Rekommenderade artiklar

Behandlingar för levern och lungcancer hos hundar

Hundar är känsliga för cancer i levern och lungorna precis som människor är . Cancern tros komma från liknande källor. Levercancer hos hundar är ett resultat av exponering för och intag av giftiga ämnen . Lungcancer hos hundar kan bero på förorening och exponering för passiv rökning . Förebyggande av levercancer En hunds leverfunktioner för att ta bort gifter ur kroppen . Många kommersiella livsmedel på marknaden har orena ingredienser och fyllmedel, som gör matsmältningen och även avlägsnand

Klicka här

Hur att borsta hundens eller kattens tänder

borsta din katts eller hundens tänder är enkelt när du har haft ett par träningar . Försök att göra detta varje dag för att främja friska tänder och tandkött . Du behöver Dental Kit ( för hundar ) Doggie Tandborstar hundgodis Home Dog Tandkräm Home Instruktioner 1 Ha en veterinär kolla ditt husdjur tänder innan du börjar en tandborstprogram. Om ditt husdjur har tandköttsproblem eller skadade tänder , kommer processen vara smärtsam , och han kommer att associera smärta med tandborstning .

Klicka här

Hur man administrerar Mineralolja för hundar

Mineralolja ges till hundar för att använda som ett milt laxerande . Som en allmän regel , är mineralolja säkert och enkelt att administrera till din hund . Det är också effektivt för att hjälpa förstoppning. Det finns några enkla regler att följa för att ge din hund mineralolja . Du behöver Mineral olja Hundmat doseringssked Instruktioner Hur mycket mineralolja 1 Försök att få rätt mängd mineralolja till storleken på din hund . För mindre hundar , under 25 pounds , ge en tesked . För lit

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com