Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Hundar >> Dog Health

Varför är min hund Klåda

?

Enligt boken Dr Pitcairn New Complete Guide till Natural Health för hundar och katter , hudproblem är en av de vanligaste villkor som veterinärer hantera. En av de vanligaste av dessa hudproblem är klåda . Hundar kliar sig för en mängd olika skäl . Emellertid är ihållande repor ofta resultatet av ett underliggande problem .
Skabb

Enligt Pet Center (se referens 1 ) en anledning som hundar kliar är på grund av Sarcoptic kvalster. Sarcoptic kvalster är även hänvisad till som hantera eller skabb.

Loppor Home

Mer uppenbara orsaker till klåda är loppor och fästingar . Andra insekter inklusive rådjur flugor , knott och chiggers kan också irritera hundens hud och leder till klåda .
Hudallergier Home

I boken Allergi lösning för hundar , författaren förklarar att om en hund kliar regelbundet men inte har några tecken på hudskador , har då hunden förmodligen en allergi . Den tekniska termen för hudallergier är atopisk dermatit eller atopi .
Allergi Orsaker

Några av de vanligaste orsakerna till allergier hos hundar är miljö stimuli . Exempel inkluderar pollen , ambrosia , mögel och kvalster som finns i huset .
Cancer

En annan orsak till klåda är mer allvarligt problem av hudcancer . Enligt Pet ställe ( se referens 2 ) i huden är den vanligaste platsen för cancer för hundar. Hundar med hudcancer kommer att uppleva obehag och klåda .

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com