Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Hundar >> Dog Health

Hälsoproblem i Boxer Dogs

Boxers göra stor sällskapsdjur , men de är benägna att många hälsoproblem , inklusive potentiellt dödliga problem . Dessa problem kan förvärras om boxaren inte får tillräckligt med motion eller äta en kost som inte är näringsrik nog. Enligt American Boxer Rescue Association , är en av anledningarna boxare överges i djurhem eftersom ägarna inte vill ta itu med sjukvårdskostnader .
Hjärtproblem

Enligt "The Veterinär guide till din hundens hälsa " ( se Resurser ) , de vanligaste hjärtproblem i boxare är aortastenos ( en defekt i aortaklaffen ) och förmaks anomalier ( fel i hjärtats kammare ) .
problem med blodproppar

Boxers är benägna att två typer av problem med blodproppar : faktor II brist ( där blodet kommer inte koagulera ) och brist på faktor VII , där boxaren inte kan göra en koagulering kemikalie som kallas protrombin , vilket gör hunden benägna att näsblod .
matsmältningsproblem

Enligt American Boxerklubben ( se Resurser ) , boxare är benägna att svälla (liknande kolik hos hästar ) , pankreatit och pylorusstenos ( a defekt i magen där öppningen för mat är alldeles för liten ) .
hjärntumörer

Flera hundraser är benägna att hjärntumörer , och boxaren är en av dem . Symtomen omfattar inte erkänna någon, samordningsproblem och promenader i cirklar .
Dövhet

Enligt "The Veterinär guide till din hunds symptom , " alla färger av boxare är benägna att dövhet , men det händer mest på vita eller mestadels vita boxare . Den dövhet kan vara i ena örat eller båda ( se Resurser ) .

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com