Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Hur man tar hand om Cut Paws i Hundar

 

Ett klipp tass på en hund kan vara mycket skadlig , som en hund fötter är det enda transportsättet . Dessutom, eftersom en hunds fötter är nästan alltid i kontakt med marken , med sin smuts och skräp , är risken för infektion ökat. För att förhindra ytterligare skador är det viktigt att ta itu med ett snitt fot omedelbart . Lyckligtvis har många nedskärningar läker snabbt och är lätta att ta hand om .
Vad du behöver Omdömen Tjock handduk
Antibakteriell tvål
Bomullstussar
Gauze
Non - stick bandagematerial
Plastpåse Review Nospartiet
Instruktioner
1

Stoppa blödning genom anbringande av tryck på såret med en tjock handduk. Om blödningen kvarstår efter några minuter , ta hunden till veterinären , eftersom snittet kan kräva stygn .
2

Rengör såret med tvål och vatten när blödningen har lagt sig, föreslår dogtopics.com . Använd rena bomullstussar eller gasväv för att torka av tvål runt snittet . Använd varmt vatten för att helt skölja tvålen bort.
3

Använd en over- the-counter trippel antibiotisk salva till laceration . Detta kommer att hjälpa snittet läka och förhindra infektion .
4

Linda tassen i en ljus bandage rekommenderar dogtopics.com . Placera en kompress på foten, sedan tillämpa icke- fastklibbning bandagematerial runt laceration, liksom på foten över och under snittet. Bandaget kommer att hålla smuts och skräp från laceration .
5

Kontrollera tassen dagligen för någon svullnad. Om foten är svullen , är bandaget troligen för hårt . Om bandaget börjar lukta eller blir blöt , ta bort den och inspektera foten . En dålig lukt kan tyda på en infektion , vilket kan kräva användning av antibiotika för att lösa .
6

Placera en plastpåse över bandagerade tassen när hunden går utanför . Det är viktigt att förhindra att fukt kommer in i bandaget , eftersom det kan orsaka skador .
7

Byt bandaget med några dagars mellanrum , och undersöka laceration . Om du märker rodnad , svullnad eller utsläpp , kan snittet vara smittade och behöver antibiotika .

Rekommenderade artiklar

Canine UVI Behandlingar

En urinvägsinfektion ( UVI ) är farligt för din hund om den går obehandlad under en längre tid . En snabb och fullständig härdning är möjligt med en tidig diagnos och behandling. En hund som börjar kissa med ökad frekvens eller visar tecken på smärta medan urinera bör testas för en UVI . När en UTI diagnostiseras , behandlingar inkluderar antibiotika, homeopatiska medel , citrusjuiceroch äppelcidervinäger , hygien och hydrering . Kontrollera med din veterinär för att bestämma den bästa behandlin

Klicka här

Hjärtmask Medicin & Neurologiska

Hjärtmask är en allvarlig parasitsjukdom som drabbar hundar och katter , men oron för biverkningar av förebyggande medicinering lämna djurägare undrar hur man kan skydda sina bästa vänner hjärtmask Hjärtmask sjukdom leder till minskat. fysisk aktivitet . Lång , smal, filarial hjärtmaskar täppa ett djurs hjärta och sprids av myggor. Symptomen liknar hjärtsjukdom och hjärtsvikt . Hjärtmask Medicinering Hjärtmask medicin har lett till farhågor om neurologiska sjukdomar . Infektion förhindras

Klicka här

Interna Kvalster & Parasiter i Hundar

Interna kvalster och parasiter kan orsaka obehag och smärta för din hund . I vissa fall med mer aggressiva parasiter , kan din hund bli svårt sjuk eller till och med dö . Enligt American Veterinary Association , bör du se din veterinär om ditt husdjur har diarré , viktnedgång , ökad scooting , en matt päls , eller om du ser maskar under dess svans i sitt strö , eller på pall . Lär dig att känna igen de vanligaste interna kvalster och parasiter , och besöka din veterinär omedelbart om din hund

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com