Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Hundar >> Dog Health

Definition av en spindel Cell Tumor

tumörer Spindel cell är cancermassor. De består av celler, vilka , när de betraktas under ett mikroskop har en spindelform . Dessa celler förekommer i sarkom och karcinom massorna.
Definition

Spindelcelltumörerär en sällsynt form av elakartad tumör som vanligtvis börjar på huden eller i den mjuka vävnaden som omger organ , även om de också kan hittas i benet .
At -Risk

Spindelcelltumörervanligen diagnostiseras hos patienter över 40 år Exponering för vissa kemikalier eller strålning , eller förekomsten av vissa lymf- eller genetiska villkor kan också sätta en större risk för att utveckla en spindel cellmassa .
karcinom Home

spindel cell cancer är oftast skivepitelcancer ( SCC ) , och
tenderar att vara mycket elakartad . Känd för sin snabba celltillväxt , de ofta metastaser i omgivande vävnader .
Sarkom

De vanligaste typerna av spindel cell sarkom är malignt fibröst histiocytom , liposarkom och leiomyosarkom . American Cancer Society har gjort gällande att , baserat på 2009 års statistik , kommer 10.660 nya mjukdelssarkom diagnostiseras under 2010.
falsklarm

Godartade tumörer och allvarliga blåmärken kan se ut som en spindel cell tumör på första kontroll . Diagnostisk tester bör göras för att bekräfta att en massa är malign innan ett behandlingsprogram är utformat .

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com