Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Pet Water Therapy

 

Vatten terapi eller hydroterapi styrs övning i en uppvärmd pool övervakas av en utbildad terapeut . Vatten stödjer kroppen att icke- vikt med motion som bygger upp och stärker musklerna utan att skada lemmar eller leder.
Terapi pooler Home

Pooler har ramper för att tillåta åtkomst till djuren . Väl i vattnet hundar kan vara fria att simma på bly rep , mot vattenstrålar eller körs på en nedsänkt löpband . Alla arter av djur kan ha nytta , men den används huvudsakligen för hundar och hästar .
Motion

Övning i vatten är hårt arbete med en minuts simning kräver ungefär samma energiförbrukning som en mil för att gå på torra land . De flesta djur börjar med tre 30 sekunders simmar med en minuts vila mellan varje och bygga upp till 30 minuters simning med 2 eller 3 korta pauser .
Konditionsträning

Vattenterapikan användas för allmän lämplighet och konditionering av aktiva husdjur. Det förbättrar uthållighet och bygger upp musklerna med liten risk för skada och kan användas när väderförhållandena förhindrar utomhus träning .
Artros

Att bygga upp muskelmassa stödjer benen och lederna vilket tillåter ökat rörelsefrihet och minska kronisk smärta i samband med artros . Det används framför allt hos hundar med armbågen eller höftledsdysplasi och kan tillåta en del att minska sin medicinering .
Kirurgi

Simning före och efter ortopedisk kirurgi bibehåller eller stärker musklerna för att stödja de drabbade lem och påskynda återgång till normal aktivitet . Spinal kirurgi patienter som simmar regelbundet kan upprätthålla tonade muskler genom träning medan de återhämtar sig .
Viktkontroll

Den stödjande miljö gör att feta djur att utöva utan risk för skador och de stora mängderna energi som förbrukas kan snabba viktminskning .

Rekommenderade artiklar

Blod Tumörer i Hundar

Canine hemangiosarkom ( HSA ) är en vanlig , obotlig blodtumör. Det är en mycket malign , mjukvävnadscancerav de celler som normalt bildar blodkärlen. Enligt National Canine Cancer Foundation ( NCCF ) " Baserat på de aktuella uppskattningar av livstidsrisken för cancer hos hundar och prevalensen av hemangiosarkom , förutspår vi att av de 73.900 tusen hundar som bor i USA i dag , så många som två miljoner kan få denna cancer och dö av det " typer HSA är uppdelade i tre typer: . de

Klicka här

Lhasa Apso Hudproblem

Bred som hushållsvakthundari Himalayas berg , är Lhasa apso uppkallad efter den heliga staden Lhasa . Denna lilla hund är pigg och långhårig . Dess päls är tung och bildar en skyddande sköld för den lilla sentinel hunden . Matting Lhasa apso päls är lång , tät och kräver regelbunden pälsvård för att förhindra mattor . Matting tillåter parasiter och infektioner utvecklas på huden . Många ägare föredrar en kort valpliknandejacka för hälso- och grooming skäl . Sebaceous Adenit ( SA ) katalog L

Klicka här

Hundars ögon och Diabetes

Diabetes är en av de vanligaste förhållanden som påverkar hundens endokrina systemet . Denna kroniskt tillstånd uppstår när det finns en brist på insulin , ett hormon som ansvarar för att hjälpa kroppen metabolisera socker , enligt Dr. Leah Cohn , professor , Diplo ACVIM ( litet djur internmedicin ) , DVM , University of Tennessee . Att möblera kroppen med insulin och sjukdomen under kontroll , får diabetes hundar kräver dagliga insulininjektioner . Bland de olika metabola förändringar och kompl

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com