Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hästar >> Hästhabitat >> 

Hur ta hand om en häst i ett stall

 

Att välja och underhålla din hästs stall är viktiga delar i att ge din häst med rätt vård . Viktigast , måste du se till att hästen får tillräckligt med mat , vatten och motion . Läs vidare för att till fullo förstå behoven hos en uppställas häst . Detta är vad du behöver
Bitter Apple Sprays
Fly Mask med hörselskydd
Fly Repellent
Lead Linor
Visa fler Instruktioner
1

Hitta en stall av tillräcklig storlek . En 12 -för- 12 stall är tillräckligt för de flesta hästar . Större hästar behöver mer utrymme .
2 p Om det alls är möjligt , ge din häst ett stall med tillhörande paddock så att han kan röra sig utan och innan . Addera 3

Se till att hästen har gott om färskvatten . Det finns automatiska waterers som håller vatten i en skål på en viss nivå . Nackdelen med ett automatiskt vattnare är att du inte kan övervaka hur mycket din häst drycker och vissa hästar gillar inte automatiska waterers . Om du använder en, se till att kolla den regelbundet för att kontrollera att den fungerar . Du kan också hålla vatten i en hink . Om du använder hinkar , försök att se till att din häst har minst 10 liter vatten som finns i sänder .
4

foderspannmål från en krubba eller från en hink eller foderskålen placeras på marken . När du dumpa säd på marken , kan din häst äter sand , och detta kan orsaka kolik .
5

Bestäm om att mata hö från en hö rack eller marken . En del människor föredrar höet rack eftersom det håller höet ur sängkläder. Andra föredrar att mata hö på marken eftersom det efterliknar hästens naturliga betes hållning ( huvudet ner ) .
6

Förstå att bås i trä är det mest hästvänliga. Parkett gjorda av cement block eller betongväggar kan skada en hästs fot eller ben om sparkade . Vissa hästar kommer dock tugga på trä bås , så se till att täcka exponerade trä med ett ämne som syftar till att förhindra att trä tugga eller med metall .
7

Se till ladan har tillräcklig ventilation . Bakterier raser i inaktuella områden . Öppna dörrar för att tillåta tillräcklig luftcirkulation.
8

Hästar producerar upp till 40 pounds av gödsel och urin per dag . Håll stall ren och se till att vätskor kan rinna adekvat från stall eller är dränkta upp av strö .
9

Välj sängar som är bekväm för hästen . Det finns många typer av sängar tillgängliga inklusive sågspån , spån , pellets , strimlat papper och risskal . Forskning vad som finns i ditt område .
10

Ge din häst så mycket valdeltagandet som möjligt . Hästar bör ha en stor , öppen yta att springa och leka i.
11

Turning två hästar ute samtidigt kan öka mängden motion båda hästarna får , men valde valdeltagandet kompisar noggrant . Hästar kan vara aggressiva mot varandra .
12

Håll flugor under kontroll . Använd flyga spray på hästen , var noga med att skydda ögonen . Överväg att sätta en fluga mask på hästen för att hålla flugorna ur sina ögon .
13

Håll din häst parasit gratis med hjälp av en daglig de- wormer , avmaskning med en pasta de- wormer regelbundet , eller har din veterinär utföra fekal tentor och avmaskning när det anges .
14

Se till att din häst får tillräcklig motion . Förutom att vända din häst ut för spel - tid , se till att rida , longe eller på annat sätt utöva din häst regelbundet .
15

Ge din häst ett stall bredvid andra hästar där han kan se , lukta och höra dem . Hästar är flockdjur och gör inte bra isolerat.
16

Håll din häst vaccinerad . Särskilt i en internatskola anläggningar där hästar kommer och går , kan din häst utsättas för allehanda bakterier och sjukdomar . Inokulera regelbundet . Addera

Rekommenderade artiklar

Hur man håller en häst på Lilla Areal

Medan en gård med många tunnland mark , perfekt bete och plats för motion kan presentera en idealisk plats för hästar , dessa djur inte kräva idealiska förutsättningar för ett hälsosamt liv . Utvärdera typ av häst och din förmåga att ge motion , hjälper lämplig foder och stimulans avgöra vad du behöver för att hålla en häst på begränsade arealer . Ett övervägande av att hålla en häst på liten areal är förmågan att ge avfallshantering, eftersom en genomsnittlig häst att 1,000 pounds producerar me

Klicka här

Trä Fence Vs . Plast

Trä-och plast stängsel kan både ge ett traditionellt utseende till din häst egendom . Båda anses säkra , synliga stängsel för hästar . Du kan också kombinera styrkorna hos både stängsel genom att köpa PVC - belagd trä . Trä staket på en snöig dag . Trä Underhåll Trä stängsel kan splittra, tuggas av hästar och måste målas eller färgas med några års mellanrum . Hästar kan bryta brädor och stolpar eller pop styrelserna bort av stolparna , så dessa behöver periodiska ersätta . Plastic Underhåll

Klicka här

Bad Behavior in en häst i en Stall

Hästar är otroligt anpassningsbara till en mängd olika levnadsförhållanden , men höll en häst i ett stall kan utveckla många beteendeproblem om den inte får tillräckligt med motion eller möjligheter att interagera med andra hästar . Kicking och krafsar Hästar hålls i bås ofta börjar sparka eller tass . Förmodligen den vanligaste beteendeproblem som uppvisas av ett avstannat häst sparkar och krafsar . Dessa beteenden är oftast ses nära matdags . Inte bara kan detta beteende leda till stall skad

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com