Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Reptiler , Gnagare Små husdjur >> små husdjur >> 

Hur man korrekt hålla en Hermit Crab

 

När vårdas på rätt sätt , eremitkräftor har potential att leva 6 till 15 år , rapporterar Petplace.com . En viktig del av krabba omsorg är att förstå det rätta sättet att hålla en eremitkräfta eftersom du kommer att behöva ta bort den från sin livsmiljö för att bada den eller ge buren en bra rengöring . Alla eremitkräftor reagerar olika på att hanteras , men med ett korrekt förfarande , kan du undvika att bli klämd eller skada din krabba . Detta är vad du behöver
Tunna handskar gjorda av någon typ av material ( tillval )
eremitkräfta livsmiljö eller terrarium
mjukt underlag (t.ex. säng eller soffa ) katalog Eremitkräfta
Show Fler Instruktioner
1

Ta på handskar om du väljer att bära dem . Du kan hantera en eremitkräfta utan handskar , men om du är nervös över att bli klämd , kan handskarna hjälpa dig att slappna av .
2

Se till att din krabba livsmiljö är nära en mjuk yta som en säng eller stol . Addera 3

Ta bort locket från din eremitkräfta livsmiljö eller terrarium .
4

Hitta din eremitkräfta inuti livsmiljö vidtas för att veta var man ska nå . Krabbor gillar att gräva och gömma sig under leksaker och stenar , så det kan ta en stund att leta upp din.
5

Nå inuti och förstå din eremitkräfta med baksidan av sitt skal . Se till att din hand är bakom krabba så mycket som möjligt .
6

Lyft din eremitkräfta ur sin livsmiljö , rör sig långsamt för att undvika att skrämma den.
7

Håll ut andra handen , handflatan uppåt , över den mjuka ytan . Kontrollera ditt avstånd till ytan , så att om du släpper krabba , kommer den att landa på ytan .
8

Placera krabba i handen , hålla handflatan utsträckt . Undvik att koppning handen för mycket som din krabba kan känna sig hotade och nypa.
9

Håll ögonen på din eremitkräfta hela tiden för att se till att krabban inte faller vid sidan av din hand . Håll krabba så länge du vill .
10

Ta krabba med baksidan av sitt skal igen . Håll fingrarna säkert bakom skalet så mycket som möjligt .
11

Placera krabba försiktigt tillbaka till sin livsmiljö och sätt på locket . Addera

Rekommenderade artiklar

Livslängd i Garden Sniglar

Alla vet att ett träd ålder kan bestämmas genom att räkna sina ringar , få är medvetna om att det samma gäller för en vanlig trädgård snigel . Sniglar växer ringar i sina skal som de mognar som hjälper forskarna att åldras dem och närma deras livslängd . Medan den moderna kulturen tenderar att använda snigeln som symbol för senfärdighet - termen snigelpost till exempel - sniglar var vördad av aztekerna som en inkarnation av månen gud. Identifiering Liten och långsam , med ett hårt skal , sni

Klicka här

Pet Lukt Borttagning

Husdjur är kärleksfulla och vänliga följeslagare som kan lämna bakom några kraftfulla dofter i deras kölvatten . Det finns många alternativ för att ta bort husdjur lukt ut ur ditt hem , av vilka många finns på en lokal livsmedelsbutik . Bakpulver & Vinegar Bakpulver och vinäger , som används tillsammans kan neutralisera sällskapsdjur lukter på kontakt . Bakpulver och vinäger är skonsam mot mattor , tyger och golv , och även hjälper till att ta bort fläckar . Du kan också strö bakpulver på ett

Klicka här

Hur man tar bort Bats Från Vindar

Fladdermöss äter miljontals insekter varje natt över hela USA . Den vanligaste nordamerikanska arter , Big Brown Bat , äter mellan 600 och 1000 myggor i timmen . Trots rykte vidmakthålls genom filmerna , bara ett fåtal arter som finns i Centralamerika dricker blod och endast en halv procent av alla fladdermöss bär rabies . Ändå människor tycker fladdermöss obehagligt och är obekväma att dela sina hem med dem . Om du upptäcker en koloni av fladdermöss som flyttar in i din vind , följ anvisningarn

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com