Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Reptiler , Gnagare Små husdjur >> Pet Insekter

Vad matar du en Pet Cricket

? Pet syrsor kräver regelbunden matning av näringsriktig mat som är anpassade till deras näringsbehov . Dessa livsmedel kan köpas i butiker , eller kanske till och med blandas ihop hemma av berörda cricket ägare . Försiktighet bör vidtas för att se till att syrsor har alltid tillräckligt med mat , eller undernäring , kannibalism och dödsfall kan inträffa . Dietkrav

Syrsor kräver en proteinrik , balanserad kost . Frukt , grönsaker och till och med matrester kan vara acceptabelt . Syrsor gillar inte alltför stora bitar av mat , . Istället föredrar de små partiklar som kan ätas lätt
Livsmedelstyper

Kommersiell cricket mat finns , både i små paket och i större bulk belopp. Butiker som är specialiserade på reptiler kommer sannolikt att bära den eller att kunna beställa det om de inte .

Pet syrsor kan även matas mark - up torr katt eller hundmat , som har en hög proteinhalt . Detta kan kompletteras med färsk frukt och grönsaker också, för balans .

Vissa cricket ägare väljer att skapa sina egna cricket mat , istället för att köpa dyrare färdiga livsmedel . Torkad kattmat kastas i en blandning av skummjölk och proteinpulver , blandas sedan med alfalfa pellets ( t.ex. de som vanligen ges till marsvin, hamstrar och gerbiler ) . Cricket ägarna väljer denna utfodringsmetodkompletterar även denna mat med färsk frukt och grönsaker .
Överväganden

Kostnaden kan vara en viktig faktor för att avgöra vad man ska mata sällskapsdjur syrsor . Om de är glada och väl matad , kommer de att börja föda upp . Som de föder , kommer cricket ägare har fler syrsor till foder . Kostnader för eventuella utfodringsmetodnödvändigtvis att stiga . Tillgång till färdig cricket mat kan vara knappa, beroende på det område där en syrsa ägaren bor . Livsmedel kan vara tillgängliga via postorder eller Internet-källor om cricket ägarna bor i avlägsna områden och inte vill föda sina syrsor via andra metoder .
Varning

Misslyckande att mata syrsor de föredrar proteinrik diet kan leda syrsor för att bli undernärda , att dö och eventuellt att börja äta varandra . Kannibalism börjar med de svagaste syrsor äts först , men kan bli en syrsa fritt fram för alla värda en skräckfilm .

Förebyggande /Lösning

Crickets bör matas regelbundet. Frekvens av matning kommer att variera beroende på hur många syrsor som inrymt tillsammans . Döda syrsor bör tas bort från cricket huset omedelbart för att undvika risken för kannibalism . Cricket huset bör rengöras och mat ändras regelbundet för att uppmuntra goda cricket matvanor . Addera

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com