Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Pet Fish >> Typer av fisk >> 

Hur man tar hand om Red Devil Fry ciklider

 

är Den röda djävulen finns runt Nicaragua område i Centralamerika . Dessa sötvattensfiskär röda till rosa till färgen . Dessa aggressiva fiskar utvecklar bestämda personligheter , som tillsammans med sin attraktiva färg , gör röda djävlar traktade och intressanta akvarium invånare . Red devils leker i gropar som de gräver i akvariet underlaget . De 600 till 700 ägg kläcks inom fem dagar och röda djävulen föräldrar är särskilt rädda om sina yngel . Detta är vad du behöver
Avel red devil par
Netto tank divider
Mjuk akvarium netto
finkrossade kommersiell fiskmat Edit Dag gamla artemia
Microworms
0,5 - tums diameter sifon röret
10 - liters plasthink
Klor remover
Aquarium värmare
Filter tandtråd
Aktivt kol
Visa fler Instruktioner
1

Lämna båda föräldrarna med ynglen , om din vuxna par är kompatibla . Red Devil yngel är delvis kontakta matare och äta slem från kropparna av sina föräldrar . Ynglen livnär normalt från sidorna av den vuxna manliga , så honan kan avlägsnas från akvariet om aggression utvecklas mellan de två vuxna eller om du behöver för att skilja större yngel från sina mindre syskon .
2

Placera en netto tank avdelare i akvariet . Dela upp tanken i två lika stora delar och separera manliga och kvinnliga fisk , om ynglen börjar offer på varandra . Addera 3

fånga försiktigt de större yngel och överföra dem till den sida som inrymmer kvinnliga . Fånga ynglen i en mjuk akvarium nät . Hantera dem försiktigt och inte hålla dem på nätet längre än nödvändigt . Red Devil ciklid yngel är kannibalistiska och större yngel äter sina mindre syskon .
4

Mata ynglen på finfördelas kommersiella fiskfoder . Erbjud detta torrfoder två gånger om dagen och vara noga med att inte mycket foder .
5

försiktigt sifon gammal mat som har samlats på akvariet botten , från tanken . Se till att yngel inte dras in i vattenlåset som du tar bort överbliven mat .
6

Placera små mängder av levande , dag gammal artemia i akvariet . Lägg bara så mycket räkor som de ciklid yngel kan konsumera på en fem minuters utfodring session . Dessa räkor kommer så småningom att dö om i sötvatten under längre tidsperioder .
7

Placera små mängder microworms in i akvariet . Lägg endast små mängder av dessa maskar . Stek bör helst konsumerar microworms i en fem minuters utfodringsperioden.
8

Utför 20 till 30 procent vatten ändras varje vecka . Byt ut det gamla vattnet med nytt vatten som har samma kemiska parametrar och temperatur .
9

Förbered nytt vatten genom att fylla en stor plasthink med kranvatten . Lägg klor remover till vatten och placera en värmare i hinken . Ställ in termostaten på värmaren till samma temperatur som huvud akvariet .
10

Rengör filtren regelbundet . Avlägsna mekaniskt filtermaterial och skölj eller byt ut den på en vecka .
11

Ersätt aktivt kol i den kemiska filterutrymmet, på månadsbasis . Addera

Rekommenderade artiklar

Typer av Amberjack

Serioler är kända för sin styrka , kämpaglöd och allmänt svårt att fånga . Det är också viktigt att vetenskapligt klassificera skillnader mellan olika typer och arter av amberjack . Som en del av Carangidae familjen , det finns tre huvudtyper av amberjack , inklusive större sjöborre , mindre sjöborre och bandad rudderfish . Större Serioler Större sjöborre trivs i havsvidder . Större sjöborre är de största sjöborre , vanligtvis väger 20 till 50 pounds , en del har varit kända för att växa upp p

Klicka här

Arter Information om Akvariefiskar

Akvariefiskar kan delas in i tre kategorier: Sötvatten , tropiska och saltvatten . Det finns tropiska arter för både söt-och saltvatten . Insjöfisk lever i sjöar, åar och älvar , saltvattenfisk i haven och tropiska fiskar lever i områden mellan tropikerna Kräftans och Stenbockens och omfattar de flesta akvariefiskar . Historia Folk har hållit fiskar i fångenskap i århundraden , med fångenskap guldfisk med anor från Tangdynastin ( 618-907 ) i Kina . Entusiaster aggressivt uppvuxna i guld och or

Klicka här

Könsskillnader i Comet guldfisk

guldfisk är de mest vanligen hålls sällskapsdjur fisk i USA . Komet guldfisk är ofta grupperade med den gemensamma guldfisk , men det är i själva verket en variant av de gemensamma guldfisk arter. Telling dessa arter från varandra är svårt , och mer så försöker avgöra en fisk kön . Ta hänsyn till de fysiska skillnader och parningsbeteendeni kometen guldfisk att korrekt upptäcka fiskens kön . Storleksskillnader Comet guldfisk i allmänhet tenderar att vara mindre än den gemensamma guldfisk. manl

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com