Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Pet Fish >> Typer av fisk >> 

Hur man kan stoppa en fjäril från att äta en Brain Coral

 

Fjärils är bland de mest slående och intressanta saltvattensakvarium invånare . Dessa livfullt färgade korallfiskär dock svåra att föda , och de som inte börjar föda i fångenskap ofta rikta levande koraller , som akvaristen är ivrig att kultur . Genom att erbjuda butterfly en mängd olika hav livsmedel , inklusive levande hoppkräftor och räkor , är hobby ofta framgångsrika i avvänjningen fisken från levande koraller , på mer acceptabla livsmedel . Detta är vad du behöver
Köttig fryst eller färsk fisk och skaldjur , t.ex. ostron , pilgrimsmussla och räkor
Sharp kniv
Rengör plattan
Clean sked
PlastknivFynd koraller
Levande ostron
Living nykläckt Artemia
Living svarta maskar
Torkad tång
Produce clip
Living mjuka koraller
Visa fler Instruktioner
1

Hacka en mängd köttig havet livsmedel, såsom ostron , pilgrimsmussla och räkor , i fina bitar .
2

Placera bitarna på en tallrik och använda baksidan av en sked för att krossa dem i en mjuk pasta . Addera 3

Använd en plastknivför att smeta pastan på olika bitar av korall skelett .
4

Placera bitar av korall skelett runt hjärnan korall . De olika havet livsmedel kommer förhoppningsvis att locka butterfly med sin starka lukt och det kommer att börja mata på pastan och inte längre på den levande hjärnan koraller .
5

Köp en levande mussla från en frisk havs mat -återförsäljare . Spricka öppna skalet med en vass kniv och dela de två halvorna av skalet . Skölj hälften med vatten på flaska , eller omvänd osmos vatten om du har tillgång till det . Omvänd osmos vatten kan köpas från en vattenlevande återförsäljare . Placera halva skalet som innehåller ostronskal nära hjärnan koraller .
6

Avlägsna ostronskal efter några timmar och ersätta med ett nytt skal . Alternera ostronskal med havet klistra på korallskelettmat .
7

Lägg levande nykläckt Artemia till akvariet . Förflyttningen av dessa små varelser borde locka butterfly och det kommer att börja fånga räkor . Genom att rikta räkor kommer butterfly har mindre tid att ägna åt att äta hjärnan koraller .
8

Lägg levande svarta maskar i akvariet . Vridningsrörelseav dessa maskar är oemotståndlig för de flesta fjärilsfiskar .
9

Lägg till ett antal bitar av levande sten till akvariet . Levande sten är marina klippa på vilken olika djur , till exempel levande svampar , växer . Minuten marina kräftdjur såsom hoppkräftor , också bor på berget och kommer att riktas av butterfly .
10

Lägg en bit nori på en producerar klipp och fäst klämman , med hjälp av klister sugkoppen , på akvarieglaset .
11

köpa en eller två bitar av levande mjuka koraller och placera dem runt hjärnan koraller . Aquacultured mjuka koraller är lättare att ersätta än hjärna korall , om butterfly börjar att livnära sig på dem .
12

Ta antingen butterfly eller hjärnan koraller , om allt annat misslyckas .
Addera

Rekommenderade artiklar

Olika typer av Aquarium Havskatt Art

Catfish är en blandad grupp av sötvatten och inre kustnära fisk som gör utmärkta tillägg till akvarier . Foglig, lätt att underhålla och bra på grund av deras bottom - feeder vanor , havskatt kommer i en mängd storlekar och är inte begränsade till stora eller små akvarier . Inspirerande akvarister med olika tankstorlekar och samhällstyper kan njuta inklusive en havskatt i deras akvarium. Corydoras Catfish ursprungsfolk till Sydamerika , havskatt av Corydoras släktet är känd som cories . Best

Klicka här

Könsskillnader i Comet guldfisk

guldfisk är de mest vanligen hålls sällskapsdjur fisk i USA . Komet guldfisk är ofta grupperade med den gemensamma guldfisk , men det är i själva verket en variant av de gemensamma guldfisk arter. Telling dessa arter från varandra är svårt , och mer så försöker avgöra en fisk kön . Ta hänsyn till de fysiska skillnader och parningsbeteendeni kometen guldfisk att korrekt upptäcka fiskens kön . Storleksskillnader Comet guldfisk i allmänhet tenderar att vara mindre än den gemensamma guldfisk. manl

Klicka här

Pelagiska fiskar Definition

Det finns nästan 25.000 fiskarter i världen som lever i en enorm variation av miljöer , vilket innebär att det finns många sätt att klassificera dem . Vissa lever i enbart saltvatten , en del lever i enbart sötvatten , en del tillbringa lite tid i saltvatten och sötvatten . Det finns fiskar som klamrar sig fast på stenar eller umgås nära korallrev och fiskar som ligger på botten av sjöar och vattendrag . Sedan finns det fisk som lever och jagar i öppet vatten , inte på botten eller i närheten av

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com