Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Pet Avbytare >> Virtuella husdjur >> 

Hur får man en Virtual Pet Online

 

Online virtuella husdjur är ett utmärkt sätt att bygga fantasi , förbereda sig för det ansvar som ett riktigt husdjur eller bara ha kul . Detta är vad du behöver
Pet Care Böcker
internet
Datorer
Visa fler Instruktioner
1

Bestäm om du vill att ditt husdjur ska baseras på en riktiga djur såsom en katt eller hund , en fantasivarelse såsom en drake eller enhörning , eller något som helt består av webbplatsen .
2

Gör en sökning på " virtuella husdjur " med en vanlig sökmotor , eller be dina vänner som virtuella husdjur webbplatser som de använder . Addera 3

Besök en mängd virtuella husdjur webbplatser och lära sig så mycket du kan om var och en. Var uppmärksam på hur mycket ansvar du har ( vissa virtuella husdjur kräver mycket omsorg ) och vilka typer av spel och aktiviteter som du kommer att kunna göra med ditt husdjur .
4

Välj en plats att vara värd för din virtuella husdjur utifrån önskade funktioner .
5

Följ webbplatsens instruktioner för att skapa ett konto . Du kommer att bli ombedd att lämna information såsom ditt namn och e - postadress .
6

Följ webbplatsens instruktioner för att skapa ett nytt husdjur . Du kommer att bli ombedd att ge ditt husdjur ett namn och välja andra specifikationer, till exempel ras , kön och utseende .
7

Låt ditt husdjur att växa och ta förmågor genom att mata honom eller henne regelbundet och deltar i andra aktiviteter på webbplatsen .
8

Besök ditt husdjur ofta och spela spel tillsammans för att hålla honom eller henne lycklig . Addera

Rekommenderade artiklar

Hur Breed Sällsynta Wajas

Har du någonsin velat ha en vacker gudomlig , jord , eller till och med breedless Waja men kunde aldrig riktigt få valparna att komma ut rätt ras ? Frukta - med dessa enkla steg aldrig , kan du föda upp sällsynta wajas med lätthet ! Detta är vad du behöver En wajas.com konto Parent wajas Kärlek päron massor av WC Visa fler Instruktioner 1 Här är den Wajas ras dominans listan. Jag kommer att hänvisa till det för resten av den här artikeln för din bekvämlighet . Det är så de flesta dominera

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com