Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Pet Avbytare >> Tamagotchi >> 

Hur insamlingen Tamagotchi

 

Tamagotchi , den ursprungliga virtuella husdjur , har sitt ursprung i Japan år 1996 och är nu eftertraktade av samlare i alla åldrar . Oavsett om du vill samla Tamagotchi för rekreation , sällskap eller ekonomisk vinning , följ dessa steg för att maximera avkastningen på din investering . Läs vidare för att lära mer . Instruktioner
1

Bekanta dig med produkten . Bandai , den japanska tillverkaren av Tamagotchi , gör tyska, amerikanska och japanska versioner av leksaken . Amerikansk Tamagotchi är de vanligaste och japanska är de mest sällsynta och mest värdefulla .
2

Förstå de olika versionerna av Tamagotchi . I USA finns det fyra versioner av Tamagotchi , V4 som är den senaste inkarnationen . Många Tamagotchi tillbehör och interaktiv funktion är inte kompatibla med alla generationer av leksaken , vilket kan vara viktigt för dig om du samlar för rekreation . Addera 3

Lär dig vilka Tamagotchi är de mest värdefulla . Bland de mest eftertraktade färger är klarblå , klart grönt och vitt . Devilgotchi är en av de mest populära virtuella husdjur , och kan kosta så mycket som $ 200.
4

Besök stora leksaksdetaljister att hitta nya Tamagotchi . En ny amerikansk Tamagotchi normalt kostar $ 15 till $ 30. Det kan vara svårt att hitta Tamagotchi under semesterperioden , som stora kedjor säljer ofta ut . Snart efter att ha visat den nordamerikanska marknaden , sålde detaljhandel leksaksaffärer i genomsnitt 15 Tamagotchi per minut .
5

Köp sällsynt Tamagotchi på online-auktion webbplatser . Många säljare är specialiserade på Tamagotchi och andra japanska samlarföremål . Grundligt undersöka säljarens historia och betyg innan du köper , eftersom du kan betala så mycket som $ 200 för ett mycket önskvärt Tamagotchi .
6

Lämna din Tamagotchi i sin originalförpackning om insamling som en investering . En leksak värde försvagas kraftigt omedelbart efter öppnandet . Om du inte kan motstå frestelsen att spela med en Tamagotchi , köpa en billig en för att stilla din nyfikenhet .
7

Utöka din samling utöver den ursprungliga Tamagotchi med tillbehör såsom videospel, dekorativa klistermärken , och samlarkort . Ju mer komplett och varierat din samling , desto mer kommer du att njuta av det och desto större värde kommer det att vinna om du hoppas på att sälja i framtiden . Addera

Rekommenderade artiklar

  • ----HOT-husdjur
  • Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

    © www.308569.com