Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Pet Avbytare >> Andra Pet Ersättare

Vilka är de typer av Water Bugs ?

Vatten buggar är de vattenlevande medlemmarna i den vetenskapliga kategorin av insekter som kallas "sanna buggar . " De har inte gälar , men bär sin egen syretillförsel under vattenytan i form av bubblor eller ett skal av luft i deras minut hårstrån . Med undantag för vatten Boatman , alla vatten buggar är köttätande och livnär sig på små insekter och fisk . De gör perfekt mat för större fiskar och fåglar och är avgörande för ekosystemen i dammar och vattendrag . Vatten Strider

Vatten löpare kännetecknas av långa ben - ibland två gånger längden av kroppen - som de använder för att graciöst skridsko på ytan av vattnet. Deras fötter gör små gropar i ytan som hjälper dem att upptäcka små vibrationer i vattnet . De äter insekter som faller hjälplöst i vattnet och gör lätt mat för fåglar och fiskar , eftersom de inte kan känna av rörelser över eller under ytan .
Water Boatman

den enda vegetariska vatten bugg , vatten Boatman tillbringar mycket av sin tid på botten av dammar eller sjöar , livnär sig på vattenväxter . Det sprutar saliv i växten med en lång matningsslang och suger upp de spjälkade resterna . Vatten Båtmän få sitt namn på sina håriga bakben som är tillplattade till formen av åror för utmärkt simning . Denna grupp av insekter omfattar över 500 arter .
Water Scorpion

Vatten Scorpion namn kommer från dess starka framben som är utformade för att ta tag ( ungefär som mark scorpion s tång ) och dess avlånga andningsslangen som liknar en skorpion svans . Dessa är köttätande insekter som greppa sitt byte med sina främre tänger och suga ut deras kroppsvätskor . De lurar ofta under ytan eller gå långsamt på vattenväxter , söker efter små kräftdjur och insekter att äta .

Tillbaka Simmare

Tillbaka simmare simmar ofta upp nära ytan vattnet. De har mycket stora ögon , som täcker större delen av huvudet , och de använder sina håriga bakben att paddla . De är i allmänhet små ( ca 2 cm ) och har varit kända för att lämna smärtsamma tuggor på människor . Vanligtvis finns i fortfarande sötvatten , de lever på vattenlevande larver och mygglarver .
Giant Water heter Bug

Även Electric Light Bug för dess benägenhet till elektriska lampor , Giant vatten Bug är platt arbetsföra och kan nå upp till 2 inches i längd . De är bakhåll jägare , ofta ligger orörligt i väntan på byten passera. Den grab insekten eller elritsa med sina kraftiga framben och jab sin spetsiga näbb i buken . De utsöndrar då enzymer som vätskeform insidan av sitt byte . Addera

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com