Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Illrar >> Illrar som husdjur >> 

Hur ta hand om en baby Ferret

 

baby illrar , eller kit , är lika intressant som deras vuxna motsvarigheter . Men eftersom de är unga , vårdbehov är lite annorlunda än för vuxna illrar . Använd dessa tips för att bidra till att höja en frisk , sällskaplig bebis iller . Instruktioner Sök & en baby Ferret
1

Välj stora , platta burar med små avstånd mellan spjälorna . Inköps burar som har stavbredder för liten för barnet iller att sticka huvudet igenom . Undvik bur bottnar som har områden där barnet iller kan fånga sina fötter och fastna .
2

Introducera bebis illrar till äldre illrar genom att sätta burar bredvid varandra och låta dem vänja sig vid varje andras dofter . Låt de äldre illrar leka med de yngre illrar för några minuter i taget tills de blir bekväma med varandra . Addera 3

Träna ditt barn iller för att använda en låda så fort det visar en preferens för en defekation utrymme .
Mata din baby Ferret
4

avvänja ditt barn iller på sex veckor . Ge barnet iller med samma kalorimässigt -täta och näringsrik iller mat som är tillgänglig för modern. Blöt mat i varmt vatten i 10 minuter för att göra det lätt att smälta . Växla iller matmärken långsamt om du föredrar att mata ditt barn iller mat än din uppfödare varumärke .
5

Håll en baby iller vattenskålmed färskt vatten . Hitta en förhöjd område i barnets iller bur och säkra skålen till det . Fyll på vatten dagligen efter rengöring av skålen .
6

Ge ditt barn illrar rätt typer av godsaker . . Välj russin och bananer över artificiellt sötade behandlar
ta hand om en baby Ferret s medicinska behov
7

Descent och kastrera din bebis iller innan den når åtta veckors ålder ; detta håller bebis illrar friska. Behandla och rengör barnet illerns larna snitt med väteperoxid så länge såret är synligt .
8

Ta ditt barn iller till veterinären för en valpsjuka ympning när den når 8 veckor . Gå in för en booster skott när den når 11 till 12 veckor , en rabies skott mellan 12 och 13 veckors ålder , samt en uppföljning booster när den når 14 till 16 veckor .
9

Fråga din veterinär för att kontrollera ditt barn iller efter tecken på öronskabb , loppor, virusdiarré, koccidiala parasiter och medfödda defekter vid varje besök .
10

Vaccinera illrar per år . Addera spela med en baby Ferret
11

Ta din iller ut ur sin bur och leka med den minst två gånger om dagen . Den motion och stimulans hjälper till att kompensera för den lilla utrymme den lever och sover i.
12

Ge ditt husdjur iller leksaker gjorda av andra än tyg , skumgummi och latex material . Välj leksaker som uppmuntrar en iller tunnel-och jaktinstinkt . Erbjudandet bebis illrar kattleksaker och mänskliga babyleksaker som skallror .
13

Ta bort knappar och andra små bitar från leksakerna innan de ger barnet iller leksaker och inte lämnar leksaker i barnets iller bur . Addera Umgås en baby Ferret
14

Vänta tills illern är ungefär en månad gammal .
15

Upprätta en socialisering schema . Planerar att spendera minst 10 minuter med ditt barn iller minst sex gånger om dagen .
16

Låt ditt barn iller vänja sig människor genom att ta ut den ur sin bur och inbäddat den mot armen . Tala med den försiktigt . Låt illern utforska säkra områden .
17

Lär ditt barn iller att inte kväva människor genom att bestämt säga till den , " Nej " när den biter . Addera < br >

Rekommenderade artiklar

DIY Ferret Leksaker

Leksaker gjorda speciellt för illrar kan vara mycket dyrt . Lyckligtvis är illrar lätt underhållen , så varför inte göra dem själv ? Nyckeln till att hålla din iller lycklig är att ha ett brett utbud av leksaker för att leka med . Vanligtvis illrar älskar allt nytt , allt som rör sig eller gnisslar , mellanslag för att krypa runt i och tugg objekt . Dessa DIY iller leksaker kan vara mycket enkel och du förmodligen har allt du behöver runt huset . Saker du behöver Sax Byxor Ribbon Needle Thr

Klicka här

Hur tar jag en iller på ett flygplan

Söt och nyfiken , är illrar blir mer och mer populära som husdjur . Men när en iller slingrar sig in i ditt hjärta och liv , innebär det ett dilemma . Så hårt som det är att resa med katter och hundar , som reser med en iller på ett flygplan presenterar en helt ny nivå av utmaningar , särskilt eftersom de inte är välkomna på de flesta stora flygbolag . Om du planerar på att försöka resa med din iller på ett flygplan , det finns åtgärder du kan vidta för att göra det möjligt , men du måste börja

Klicka här

Hur kan jag lugna mina Hyper Ferret

? Illrar är ett populärt husdjur , som ger en kärleksfull alternativ till katter eller hundar . En medlem av familjen av däggdjur som vanligtvis kallas vesslor , har illrar varit domesticerade i olika delar av världen i tusentals år . Ursprungligen användes för jakt på småvilt som kaniner eller födelsemärken är illrar nu ses främst som husdjur . Men på grund av sin intelligens och naturliga nyfikenhet kan många illrar blir hyper och ohanterliga. Detta kan leda till sådana oönskade beteenden som

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com