Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> avel >> 

Hur Breed Papillons

 

Ursprungligen känd som Continental Toy Spaniel , är Papillon en av de äldsta kända leksak hundraser . Små och böter benstomme , de är livliga följeslagare idealiska för lägenhet liv . Papillons är mest känt för sina prick öron prydd med långa " fjädrar , " påminner om en fjärils vingar . Instruktioner
Förbered för valpar
1

Skaffa bra avelsdjur . Leta upp en seriös uppfödare genom lokala ras finare klubbar eller den Papillon Club of America . Välj avelsdjur som är en mästare blodslinje , fast temperament och är ärftlig sjukdom och smitta . Den uppfödare du köper från kan hjälpa dig att välja Papillons med bra markeringar och egenskaper som följer rasstandarden .
2

Registrera din kennel med AKC . Uppfödare kräver ofta att kennelnamnet införlivas i hundens registrerade namn . Detta görs både av hänsyn till spårning blodslinjer samt att marknadsföra din kennel . Addera 3

Etablera en relation med andra uppfödare i ditt område . Andra uppfödare kan vara en enorm resurs om du har frågor eller stöter på problem .
4

Välj en lokal veterinär med ett gott rykte . Boka tid för att presentera dig själv . I händelse av en medicinsk kris , kan en bra relation med din veterinär rädda liv .
5

Besluta om en parning par . Oavsett om du kommer att para två av dina egna hundar , eller para ihop med en annan kennel för stud tjänst, kommer du vill välja en far och mor som sannolikt kommer att producera färg, märkningar och egenskaper som du önskar inom rasstandarden .
6

Ras hundarna när dammen är i brunst , vilket inträffar var 6 till 7 månader . Din mor kommer att visa att hon är redo att föda genom att stå framför far , med sina bakkvartsparter upp , svans svepte åt sidan .
7

Förbered för förlossningen . Ta dammen till veterinären för regelbundna kontroller för att se till mor och valpar utvecklas normalt detta bör innefatta röntgen för att avgöra hur många valpar som förväntas . En typisk Papillon kull är 2 till 3 valpar . Förbered ditt hem eller kennel för förlossningen genom att välja en varm , helt område och förse den med en " valplådan " fodrad med handdukar , tidning eller halm .
8

Övervaka din mor noga . Canine graviditet varar normalt 63 dagar efter befruktningen . När du märker dammen uppvisar arbets tecken såsom slicka hennes vulva , kramper , eller den utskjutande delen av vätskan sac , försiktigt vägleda henne till valplådan . Detta är en bra tid att varna din veterinär om att arbetet har påbörjats eftersom det kommer att hjälpa dem att vara beredda i händelse av en nödsituation .
9

Assist med födelsen . Du kan behöva hjälpa valpar ur förlossningskanalen , eller hjälpa dammen i rengöring och stimulera valparna att andas . Om dammen i inte kan utvisa en valp , visar tecken på allvarligt lidande eller om arbetskraften stannar helt innan alla valpar föds , kontakta din veterinär omedelbart .
Att uppfostra Valpar
< br > 10

avvänja valparna vid ca 4 till 6 veckors ålder . Efter 4 veckor , har valparna blivit för stor för att få all sin näring från sin mor . Komplettera sin kost med valp formel och mjuka valpfoder , gradvis öka maten till formel förhållande tills valparna äter endast lätt fuktad valpfoder vid 12 veckors ålder .
11

Umgås valparna . Valpar kräver frekvent hantering och interaktion för att binda med människor. De behöver även exponering för sevärdheter och ljud i ett hushåll . Korrekt socialisering ser till att dina Papillons lätt att integrera i sina framtida hem .
12

Vet dina valpar . Du och din veterinär kommer att bestämma den bästa tiden att börja administrera skott och avmaskning medicin . Det är vanligt att renrasig valp att ha haft åtminstoneen del , om inte alla deras skott innan de släpps ut med en ny ägare .
13

Hitta hem för dina valpar . Använd word -of - mouth , Internet och tryckta annonser för att marknadsföra dina valpar . Ange ett pris som gör att du kan återställa dina utgifter, inklusive en rimlig vinst . Noggrant skärmen potentiella köpare för att säkerställa att de förstår behoven hos papillon . Papillon är små, fina hundar vilka inte är avsedda att vara utomhus hundar. Inte heller är de väl lämpade för bostäder med små barn . Som uppfödare har du en skyldighet att skydda dina hundar och säkerställa deras framtida lycka genom att välja ansvarsfulla , stabila hem för dem . Addera

Rekommenderade artiklar

Hur Mate Beagles

Beagles är bland de mindre doft hundar och är notoriskt populära för deras happy- go - lucky och eget uppförande . Om du är förtjust i denna ras , kan det vara frestande att vilja para Beagles och ha en lycklig kull Beagle valpar . Tänk på att ansvariga avel tar en stor insats eftersom det huvudsakliga målet för avels Beagles bör vara en allmän förbättring av rasen . Detta innebär uppfödning med den högsta graden av hänsyn till temperament , sundhet , hälsa och typ . Detta är vad du behöver Bea

Klicka här

Hur får jag min Pitbull Stud Redo för Avel

? Förbereda din pit bull för stud börjar med att få så mycket kunskap som möjligt om avelshundar. Avel kräver tid , pengar och uthållighet . Det är viktigt att veta så mycket du kan om pit bull hälsa , utbildning och avel för att säkerställa din pit bull stud är en framgångsrik uppfödare . Böcker och källor på nätet om avel kan vara ovärderliga informationskällor . Du kan också träffa andra pit bull ägare och uppfödare på utställningar och tävlingar . Många uppfödare vill fortsätta att förbättra

Klicka här

Hur man hjälper Avsluta Puppy Mills

Valp fabriker är fabriksliknandeavelsverksamhetdär hundar lider de flesta eller alla av sina liv i överfulla burar levererar valpar till vinst . Oansvarigt avel i kombination med minimal veterinärvård och försummelse leder ofta till en rad hälsoproblem och genetiska störningar i sin avkomma . Tusentals valp fabriker finns i USA , såväl som utomlands , och hundarna de producerar säljs via Internet , annonser i tidningar och på mäklare och djuraffärer över hela landet . De allra flesta djuraffärer

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com