Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> avel >> 

Hur man behandlar en gravid Dog Barking på imaginära saker

 

Din gravid hund kan vara en källa till frustration , särskilt om hon skäller på imaginära saker . Detta är dock ett problem som är lätt att lösa , och inget som du bör vara alltför orolig . Detta är vad du behöver : Din gravid hund Review, en trevlig , tyst rum Review, en plats för sin egen föda
kärlek och vänlighet
Visa fler Instruktioner
Förstå beteende
1

Utforska hundens omgivning . När din gravida hund skäller på saker som inte finns där , det första steget för att lösa problemet är att förstå vad som händer . Hon är förmodligen blir neurotiska som det blir närmare till den tid då hon ska föda . Troligtvis är hon stressad och trött också. Så först , bör du utforska sin omgivning och se om det finns problem med den . Är det en bra temperatur , och det är bekvämt nog för henne ? Om rummet är för varmt eller för kallt , eller om något om området inte göra henne bekväm , göra dessa förändringar .
2

Ta bort alla andra djur, inklusive fåglar och fiskar , som är i rummet. Även om hon inte skäller på dessa saker , de kanske betona henne nog att tro att hon har att skälla . Hon är antagligen försöker skydda hennes ofödda kull genom att se till att ingenting kommer i närheten av henne , så om hon skäller på något som inte är det , se till att det finns ingenting i rummet för att göra henne orolig .

Billiga 3

Stanna med henne när du kan. Om du kan göra plats för henne där du arbetar , eller i sovrummet på natten , gör det . Hon kommer att vara mycket mer lugn och mycket mer benägna att slappna av när hon är nära dig . I själva verket kan hon skäller på imaginära objekt vara hennes sätt att tala om att hon är ensam , så se till att du är nära henne .
4

Eliminera tristess . Hennes skällande kan också vara ett tecken på att hon är uttråkad . Kom ihåg att även om hon är gravid , hon är fortfarande en hund . Ge henne massor av leksaker att leka med och saker att tugga på . Hon kommer att vara mer benägna att skälla på dessa saker än saker som inte finns .
5

Se till att hon hade tillräckligt att äta . Hon kan vara mindre benägna att skälla om hon är full. Om hon är hungrig , det är inte bra för valparna hon bär . Hunger kan orsaka henne att överreagera och skälla på saker som ingen kan se .
6

Kom ihåg att hundar kan höra ljud som ingen annan kan . Det kan vara att hon faktiskt skäller på något . Prova att stänga av eller koppla ur apparater som kan ringmärkning vid en stigning som är för hög för dig att höra . Hon kan bli störd av en radio eller något annat så experimentera genom att stänga av apparater tills hon slutar skälla . Addera

Rekommenderade artiklar

Information om Född till en gravid Chihuahua

Samtidigt som ägare till en gravid hund kan vara skrämmande , kan det vara skönt att veta att 98 procent av hundar föder framgång utan hjälp från människor . Men chihuahas är mer benägna att få komplikationer under graviditet och förlossning än andra raser . Det finns många hjälp saker du kan göra för att förbereda din chihuahua och dig själv för födseln . Det finns också många saker du kan göra under förlossningen för att underlätta processen och se till att alla valpar levereras med framgång .

Klicka här

Hur kan man få reda på hur många kullar en ACA Registrerade hund har valpat

Varken den amerikanska Canine Association ( ACA ) eller American Kennel Club ( AKC ) willbdivulge konfidentiell information om registrerade hundar i deras medlemskap , inklusive avels information om kullar födde eller registrerade . ACA hemsida visar att organisationens syfte är att stödja sina kunder i att producera mentalt och fysiskt friska djur . Det finns ingen söka alternativ för hund namn eller kullar på koncernens website.The hundens uppfödare kan lokaliseras av andra metoder och informa

Klicka här

Hur Mate Beagles

Beagles är bland de mindre doft hundar och är notoriskt populära för deras happy- go - lucky och eget uppförande . Om du är förtjust i denna ras , kan det vara frestande att vilja para Beagles och ha en lycklig kull Beagle valpar . Tänk på att ansvariga avel tar en stor insats eftersom det huvudsakliga målet för avels Beagles bör vara en allmän förbättring av rasen . Detta innebär uppfödning med den högsta graden av hänsyn till temperament , sundhet , hälsa och typ . Detta är vad du behöver Bea

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com