Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Hundleksaker >> 

Hur man gör Dog Toys

 

De flesta hundägare vet att hundar kommer att spela med precis vad som helst . Dog leksaker är helt enkelt byggda och kan göras av hushållsartiklar . Ta en nyare strumpa och knyt en knut på det , och du har en dragkamp leksak . För en mer glamorös en, fläta ett rep av fleece material och knyt båda ändar . Placera en gammal tennisboll i en strumpa , knyt en knut på den och din hund kommer att jaga leksaken hela dagen eller slå hål i en tennisboll och för in en liten metall klocka i den. För en mer attraktiv hemmagjord leksak , tar en tröja ben ungefär en timme att göra . Saker du behöver
svart markör
2 lappar
Pins : äldre tvättas i maskin tröja
Sax
Thread
Needle
Sömnad matchning ( tillval )
Förpackning med gnissel från din lokala djuraffär
Fyllning
Visa fler Instruktioner
1

Rita ett ben form på ett papper med en svart markering . Gör benet drar dubbelt så stor som du vill att leksaken ska vara. Täck ritningen med andra papper och spåra en identisk ben form på andra papper .
2

Klipp av ärmarna på en gammal tröja på axeln . Klipp hela vägen ner sömmen på ärmarna så rören öppnas i platta bitar av material . Lägg tyget på en plan yta . Addera 3

Pin hunden ben papper till ärmarna så att hela benet formen passar på ärmen . Placera stift utmed insidan av benet konturform . Passa in stiften till nästan vidröra att säkerställa en ren utskärning .
4

Klipp ut benet mönstret från tröjan . Ta bort stiften och mönsterpapper.
5

Placera två tröjan ben formar ovanpå den andra . Rikta dem perfekt med rätt sidor av tyget rörande. Du vill att de tidigare insidan av tröjan utåt .
6

Pin tygstyckena ihop , placera dina stift ända till den yttre kanten som möjligt . Låt ena änden av benet unpinned . Du måste stoppa benet från den öppna änden av benet .
7

Sy tyget ihop med hjälp av en symaskin eller stygn för hand . För att sy för hand , gör en maska ​​genom båda tygstyckena och låt trådänden dingla med en tum . Nålen sticks sedan tillbaka genom tyget och knyta tråden säkert . Att göra en knut i slutet av tråden skulle helt enkelt gå igenom tröjan tyget och inte fånga .
8

Använd små stygn när du syr längs insidan av stiften på benet form . Lämna 1/2 tum mellan sömmar och ytterkanterna av benet . Sy inte den öppna änden av benet , eftersom du behöver detta hål att stoppa benet .
9

Sy hela benet en andra gång för att säkerställa att fogen är säker . Sy direkt under de tidigare sömmarna fyller i eventuella luckor . Varje gång du använder en ny bit tråd , se till att knyta den säkert .
10

Förvandla din ben rätsidan ut . Placera en liten mängd av fyllning i botten. Placera mer fyllning på vardera sidan av en av de squeakers , och sätta detta i den nedre änden av benet.
11

sidor längden av benet nästa . När du kommer till den andra änden av benet , plats fyllning på vardera sidan av en annan squeaker och placera den inne i benet . Fyll din ben med fyllning av resten av vägen .
12

att sy benet stängd , först vika öppnade kanterna på tyget inuti benet . Nåla fast denna ände av benet stängd . Stitch slutet stängd ända till ytterkanterna av tyget som möjligt . Addera

Rekommenderade artiklar

Hur du får din hund Intresserad av leksaker

Hundar och leksaker verka som en naturlig speltid kombination , men inte alla hundar är intresserade av tennisbollar , frisbees och finfina ben . Oavsett om det är på grund av ett missbruk tidigare eller skygg natur , måste vissa hundar lära sig att leka med dessa poster . Lära en hund att leka med leksaker är viktigt eftersom det ger motion och hjälper din hund obligation med sin mänskliga pack . Detta är vad du behöver Hundgodis Plysch hund leksaker tuggleksaker ( rawhide eller nylon ) Ak

Klicka här

Fjärrkontroll Leksaker för hundar

Fjärrstyrda leksaker är mycket uppskattade av hundar för att de är kul och att de tillgodoser hundens jaktinstinkt . Prey enhet är en hunds instinkt att jaga animerade objekt eller något levande som rör sig. Det kommer från en hunds naturliga instinkt att jaga bytesdjur för att överleva . Medan tamhundar inte längre vara beroende av bytesdjur för att överleva , har denna instinkt var fortfarande ganska levande , särskilt i vissa raser . En fjärrkontroll leksak är en bra lösning för hög energi hu

Klicka här

Typer av Gremlin Leksaker för hundar

Folk kanske tror att hundar är medvetna om vad deras leksaker representerar , men , medan hundar definitivt uppvisar preferenser om former, dofter och texturer av leksaker , de förmodligen inte bryr sig om deras leksaker ser ut som människor eller fåglar , föremål eller mat , djur eller gremlins . Gremlin leksaker baserade på Gremlins filmer är inte tillverkade för hundar eller för barn under 3 , och därför är de inte säkra hund leksaker . Vad är Gremlins ? Det finns några tolkningar av greml

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com