Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Hundleksaker >> 

Hur man gör en varg kostym för hundar

 

Med några leveranser , vrida din mops eller chihuahua till en varg tar bara några minuter , med eller utan att sy . Oavsett om du vill göra en saga varg i mormors kläder eller förvandla din hund till en varulv , fokusera på detaljerna för att göra kostym unik . Detta är vad du behöver
Konstgjord hår , klippt från peruk
Goblin öron
Elastic
kardborreband ( tillval ) katalog Barnets skjorta
Bonnet
Varmt lim och limpistol

Visa fler Instruktioner Sälj Varsågod Wolf Paws
1

Köp vargliknandehår på en kostym butik . Du kanske kan hitta en varg kit som innehåller löshår . Hår från falska skägg och mustasch uppsättningar har rätt konsistens , längd och skörhet för att dubblera som varg hår .
2

Skär nog en tum tjock resår för att passa runt din hunds anklar , strax ovanför tassarna . Du vill ha den elastiska ringen för att vara tillräckligt liten för att inte glida av , men inte för hårt för att irritera sina ben . Addera 3

Skär en del av löshår som passar den gummiband . Du kan behöva trimma längden på håret , så att det inte hänger ner för mycket . Du vill inte din hund snubbla över håret .
4

Lim , sy eller häfta håret till den elastiska . Hot lim gör att du kan placera håret på toppen av den elastiska innan limmet torkar . Håret ska hänga ner över den elastiska , dölja det .
5

Sy eller limma de elastiska ändar tillsammans för att skapa en ring . Kardborreband kopplad med varmt lim fungerar också och gör det lättare att få bandet på och av din hund .
Gör Wolf Ears
6

Användning goblin öron från en liten hund eller barns dräkt . När det närmar sig Halloween , kommer många djuraffärer redan sälja julen hund kläder , och en alv mössa med öron fungerar bra för en hund varg kostym . Bara skära öronen av hatten .
7

Sy eller limma en del av konstgjort hår på baksidan av öronen . Genom att göra öron med samma hår som du brukade göra tassar , kommer dräkten matchar fint .
8

fast öronen på ett tunt gummiband som passar runt hundens huvud . Om att göra en varg i mormors kläder ( den stora stygga vargen från " Rödluvan " ) , fästa öronen direkt till en motorhuven , så att de kika ut . Fäst resår till motorhuven för att hålla det på .
9

Pile hår över elastisk ( om du inte använder motorhuven ) för att skapa en varg mane . Beroende på längden av din hunds hår , kommer mängden hår du lägger variera. Fäst håret med varmt lim .
Fyll i kostym
10

Fyll i " stora stygga vargen " mormor kostym med hjälp av ett barns blommig skjorta eller nattlinne med ryggen klipp ut ( vara noga med att lämna en del till krage ) för enkel rörlighet . Limma extra hår i nacken och håret i klänning för att skapa mer päls för varg . Sätt klänning på med framsidan på toppen , så att eventuella bågar eller detaljer visar .
11

Slutför en övergripande varg kropp genom att täcka en hund skjorta eller väst med lager av konstgjord klippt ur en mans peruk . Skär peruken i strimlor och sedan lagra över skjortan för att ge pälsen en vild look . Om du kan sy , klippa peruken i strimlor och sedan sy ihop dem igen med en halv tum överlappning , hoppa över skjortan .
12

Slutför en varulv kostym genom att lägga till klor gjorda av filt eller tas från annan dräkt till " tassar ". Målning tips med rött nagellack kommer att lägga en touch av blod på naglarna . När slitna, bör klorna falla över din hunds riktiga tass . Addera

Rekommenderade artiklar

Spel för Orörlig Hundar

Att hålla en hund orörlig efter en skada eller operation är en svår uppgift . När hunden börjar må bättre , inte förstår att det måste förbli tyst . Hundar begränsad till en låda eller en penna som inte kan röra sig snabbt bli uttråkad . Eftersom du inte kan utöva dem fysiskt , är det viktigt att stimulera dem mentalt med lekar och aktiviteter som tillåter dem att vara stilla . The Search Game Ingenting retar en hund som en behandling . Fylla på några värdefulla behandlar , eller om din hund ä

Klicka här

Hur man gör leksaker för hundar i Backyard

Skapa hemlagade bakgård leksaker för din hund kan vara både givande och billig . Genom att använda hushålls material kan du skapa tuggleksaker och dra leksaker som är tåliga och lätta att byta ut när äntligen slitna . Den enda utmaningen är om du inte redan äger det material som behövs och måste köpa dem . Du kan hitta objekt på sparsamhet eller second hand -butiker . Detta är vad du behöver 3 gamla t-shirts Sax Silvertejp Bubbelplast C klämma ( tillval ) Visa fler Instruktioner Pull Toy

Klicka här

Typer av Gremlin Leksaker för hundar

Folk kanske tror att hundar är medvetna om vad deras leksaker representerar , men , medan hundar definitivt uppvisar preferenser om former, dofter och texturer av leksaker , de förmodligen inte bryr sig om deras leksaker ser ut som människor eller fåglar , föremål eller mat , djur eller gremlins . Gremlin leksaker baserade på Gremlins filmer är inte tillverkade för hundar eller för barn under 3 , och därför är de inte säkra hund leksaker . Vad är Gremlins ? Det finns några tolkningar av greml

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com