Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Hundleksaker >> 

Hur man gör Animal Toys Från Tröjor

 

Gör ett ben leksak för din hund eller en mus leksak för din katt med hjälp av gamla akryl eller bomull tröjor fyllda med ditt val av fiber - fyllning , kattmynta eller tröja klipp . Akryl eller bomull - blandning tröjor fungerar bättre än ull för att de är tvättbara . Allt du behöver är vanliga sömnad leveranser och några föremål från ett sällskapsdjur leverans butik . Detta är vad du behöver
ben för hund :
Sax
Papper eller matkassen
Penna eller markör ruler
Raka stift
Synål
Ämnes
stoppningsmaterial
ett pack squeakers
mus för katt :
Sax
Papper eller matkassen
Penna eller markör ruler
Raka stift
synål
Thread
Catnip , färska eller torkade
Fyllning material
Kattmynta -doftande dimma ( tillval ) katalog Twine eller garn
Visa fler Instruktioner
ben för hund
1

Använd en sax för att klippa av ärmarna från en tröja på axeln . Skär varje hylsa ner mittsömmenför att göra två platta delar av material . Skär kroppen av tröja i hälften längs sidsömmarna för att göra två ytterligare delar av material . En stor tröja ger tillräckligt material för fyra ben : en från framsidan , en på baksidan och en från vardera ärm . Två lika stora ben former skurna ur materialet skapar ett ben .
2

Rita en ben-formade mönster på ett stort pappersark eller en papperspåse med hjälp av en markör eller mörk penna . Mät benet ca 12 inches lång , 9 inches på det bredaste delen och 5 inches på mitten . Gör benet större eller mindre för att passa storleken på din hund . Addera 3

Klipp ut benet mönstret från papperet , och spåra den på ett annat papper , skapa två identiska former. Klipp ut det andra benet form . Klämma de två pappers ben på ett rektangulärt område av hylsan eller kroppen av tröja. Använd ungefär åtta raka stift runt kanterna på pappers ben mönster , placera stiften ordentligt genom papperet och materialet .
4

Klipp ut de två ben formade tygstycken , och ta sedan bort stift och papper . Nåla ihop två tygstycken tillsammans möjliggör en 3/8-tums sömsmån . Nåla fast tyget med räta mot räta varandra för sömnad . Sömsmånen är mängden extra tyg runt kanterna som behövs för att sy de två tyg benet formar tillsammans .
5

Sy båda tygstyckena ihop med hjälp av 3/8-tums sömsmån . Använd en nål och tråd för att göra små stygn för att skapa en väl tillsluten leksak . Lämna en 2 - tums hål längs sidan av benet så att du har tillräckligt med utrymme för att vända den högra sidan ut .
6

Vrid benet höger sida ut och sätt stoppningsmateriali det fria hål. Placera en squeaker vid varje ände med fyllning runt den. Mer stoppning kommer att göra en fastare ben . Sy upp 2 - tums hål . Sy tätt är viktigt att hindra hunden från lätt rippa den öppen .
Mus för katt
7

Använd en sax för att klippa varje hylsa av tröjan på axeln . Skär ärmarna ner mittsömmenför att skapa två platta delar av material . Skär kroppen av tröja i hälften längs sidsömmarna för att skapa ytterligare två delar av material . Detta kommer att ge dig massor av material för att göra flera leksaksmöss. Skapa en mus genom att sy ihop två lika stora ovala former av material .
8

Rita en oval form på ett papper eller papperspåsenmed hjälp av en mörk penna eller markör . Detta kommer att vara musformen . Det ska mäta ca 4 inches lång och 2 ½ inches på det bredaste stället . Klipp ut den ovala formen , och spåra den på en annan papper , skapa två identiska former. Klipp ut det andra oval form.
9

Pin de två ovala former på en bit tröja material . Använd ungefär åtta raka stift runt kanterna på mönstret , placera stiften ordentligt genom papperet och materialet .
10

Klipp ut ovalformade bitar av tröja material , och sedan ta bort stiften och papperet. Nåla fast de två ovala former tillsammans med de rätta sidorna mot varandra .
11

Sy två ovala bitar tillsammans använder en 3/8-tums sömsmån mellan sömmarna och kanten på materialet . Sömsmånen är mängden extra tyg runt kanterna som behövs för att sy de två mus former tillsammans . Använd en nål och tråd för att göra små , ​​täta stygn när du syr . Lämna ungefär en 1 -tums öppning i slutet av musen. Det är här du kommer att fylla leksak med kattmynta .
12

Vänd leksaks högra sida ut i 1 - tums öppning , och fylla den med torkad kattmynta och skrotar av tröjan material eller en annan typ av fyllningsmaterialet . Spray med kattmynta -doftande sprej för extra doft .
13

Sy resterande 1 - tums öppning väl tillsluten . Om du vill lägga till en svans till denna lilla öppning , placera en bit garn eller garn inne när du syr den. En lång ände inuti leksaken hindrar din katt från lätt att dra ut . Addera

Rekommenderade artiklar

De bästa nya leksaker för Valpar

Det är en mycket viktig del av en valp tillväxt och utveckling för att få en mängd olika leksaker som låter en valp att lära sig och spela . När man beslutar vilka är de bästa valp leksaker för att hålla din valp underhöll , finns det några saker som hundägare bör överväga . Valpar går igenom flera stadier av utveckling i tidiga skeden av livet , så du måste ta hänsyn till vilka leksaker är särskilt utformade för att tillgodose valpens behov . Hundägare bör också alltid hålla säkerheten för djur

Klicka här

De bästa tuggleksaker för tyska Shepherds

The Humane Society i USA hävdar att leksaker är väsentliga för en hunds välbefinnande . Leksaker stimulerar en hunds hjärna och kan stoppa utvecklingen av vissa negativa beteenden som ofta härrör från tristess . Vad bra, utövar tuggar en hunds käkar och massage tandkött . Tyska Shepherds har kraftiga käkar och kräver rejäla leksaker . Plysch leksaker är inte ett lämpligt val eftersom bitar kan rivas av och squeakers kan slet ut . Gummi leksaker och bollar Gummi leksaker är kul . En hård gummi

Klicka här

Spel för Orörlig Hundar

Att hålla en hund orörlig efter en skada eller operation är en svår uppgift . När hunden börjar må bättre , inte förstår att det måste förbli tyst . Hundar begränsad till en låda eller en penna som inte kan röra sig snabbt bli uttråkad . Eftersom du inte kan utöva dem fysiskt , är det viktigt att stimulera dem mentalt med lekar och aktiviteter som tillåter dem att vara stilla . The Search Game Ingenting retar en hund som en behandling . Fylla på några värdefulla behandlar , eller om din hund ä

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com