Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Supplies >> 

Kan Valpar Eat Chew minnen

 

? Valpar kommer att tugga . Om du inte ger valp tuggar , kommer de att gnaga på allt som är tillgänglig , oavsett om det är möbler , papper , pinnar , kablar eller andra föremål som är farliga för dem och irriterande för dig . Ätbara tuggpinnarger ett lämpligt uttag för valpens behov av att tugga . Läs etiketten och ingredienser på någon valp tugga pinnar innan du köper dem . Vissa tuggar innehåller kemikalier som inte är bra för hundar . Varför Valpar Chew
Ge din valp ett ben som är rätt storlek för honom .

En valp behov av att tugga är instinktiv . Vid åldern av 8 till 10 veckor när de flesta valpar lämnar kullen , de har alla sina valptänder. Dessa tänder börjar snabbt att lossa och , vid 6 månaders ålder , valpar börjar tappa mjölktänder och deras vuxna tänder börjar att få ett utbrott . Tugga hjälper denna process tillsammans och uppfyller en valp naturliga behov av att tugga .

Välj tugga pinnar och ben för din valp som är lämpliga för sin storlek . Inte ge en behandling som är för liten och kan utgöra en kvävningsrisk eller en som är för stor för honom att hantera. Ge tugga pinnar bara när du är där för att titta , om något fastnar i valpens mun .

Mata inte en valp ben från maten . Dessa kan bryta tänder , orsaka blockeringar eller tarmproblem och kvävning faror.
Chew val

Naturliga ingredienser, såsom senor , översittare pinnar , rådjur horn eller sötpotatis , är alla tillgängliga som tuggpinnar. Gummi och syntetisk hund leksaker är bra för valpar att tugga på , men de är inte ätliga . Övervaka din valp när han tuggar dessa leksaker för att vara säker bitar Bryt inte att han kan svälja .

Rawhide botas kohud . det ibland botas med kemikalier eller blekningsmedel , beroende på tillverkaren. När tuggas , mjukar upp din valp saliv råhuden så att han kan bryta ner och äta den . Övervaka din hund när han tuggar rawhide så att han inte svälja stora bitar och kvävas. Leta efter naturliga Rawhide när du köper den för att undvika produkter med kemikalier .
Natural Tugg

Bully pinnar , senor och tugga pinnar gjorda av andra djurdelargör hälso ätbara chews för valpar . Dessa behandlar är i allmänhet bara sköljas och torkas , men inte botas med kemikalier . Bully pinnar kan vara fet och har en stark doft . Din valp kommer att älska dem , men du kanske inte vill mata dem på din matta .

Tendon klubbor är renare , luktfritt och inte fet . De kommer i en platt pinne som är långvarig och inte splittras . Rådjur horn är luktfri , nonstaining och länge . Trots att de är ätliga, de är mycket hårt, så valpar bör inte svälja stycken av dem.

Himalaya chews är gjorda av mycket hård ost och är säkra för valpar att äta. Dessa klubbor är också luktfri och långvariga, men övervaka din valp när han tuggar dem att undvika stora bitar bryta .

Mat Tugg
övervaka alltid din valp när han tuggar .

Tugga pinnar som är bra för din valp att äta kan göras från livsmedel såsom sötpotatis eller stekt jams . Dessa tuggar är näringsrik , men inte foder för många på en gång för att undvika att störa en valpens känsliga matsmältningssystem . Dessa tuggar är ugnsbakad att torka dem och kommer inte fläckar eller lukt .

Kornfria tuggpinnargjorda av smälta ingredienser finns även för valpar . Livsmedels tuggar är oftast mjukare och lättare för valpar att tugga på , men kommer inte att pågå så länge som en hård pinne . Kontrollera kaloriinnehållet på tugg gjorda av mat för att undvika övergödning din valp . Addera

Rekommenderade artiklar

Wire kennlar för hundar

Wire kennlar ger nytta inomhus förlossning för valpar och hundar . Eftersom hundar är naturliga håla djur , får mest brukade kennlar genom korta träningspass . Wire kennlar gjorts speciellt för hundar är lätta att rengöra , ger utmärkt ventilation , passar de flesta budgetar och finns i en mängd olika storlekar . Resväska stil tråd kennlar vika att ge portabel lagring så att du kan ta din hunds rum var som helst du kan resa , men tråd kennlar accepteras inte på flygbolagen . Enkeldörr kennlar i

Klicka här

Hur man gör en stödjande Dog Bed

kan Stödjande och ortopediska hund sängar köpas från många återförsäljare , men din hund kommer särskilt att njuta av en gjord hemma från kända och favorit tyger . Det är lätt att hitta det material du behöver för att göra din hund en säng som ger stöd och komfort . Material kan köpas billigt , och du kan bestämma sängens form och typ av stöd som bäst passar din hunds behov . Med lite sömnad , kan din hund få en ny säng i en eftermiddag . Detta är vad du behöver och tråd Visa fler Instruktioner

Klicka här

Hur man reparerar en Retractable hundkoppel

Om du hittar din infällbar hund koppel binda upp eller inte dra tillbaka som det brukade , kan det vara dags för en reparation . Ett par enkla verktyg och lite tid kan du spara pengar . I några få steg , kan du göra det behövs reparationer göras snabbt och få din hund tillbaka ut på sin promenad. Detta är vad du behöver sexkantnycklar standard skruvmejsel Replacement koppel eller mekanismer ( efter behov ) Visa fler Instruktioner 1 Lossa låset paus mekanismen på sidan av infällbar hund kop

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com