Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Varför skulle en hund Vomit & Har diarré

 

?

Din hund kan inte säga om han känner sig sjuk , så som ett sällskapsdjur ägare du måste titta på honom för fysiska symptom som signalerar att något är fel . Om han haltar , till exempel, han kan bli skadad eller artros . Om din hund kräks och har diarré , möjliga orsaker till hans symtom är flera allvarliga tillstånd .
Fakta

Även kräkningar är ett vanligt hälsoproblem hos hundar , är diarré inte . När en hund både kräks och har diarré , han har en hälsofråga som måste tas upp direkt. Om kräkningar och diarré fortsätter för länge, kan en hund bli uttorkad och svag . En hund som kräks och har diarréer kan ha en infektion , en blockering i tarmen eller en sjukdom .
Parasiter

Kräkningar och diarré i en hund kan symtom på infektion av en intestinal parasit. Unga hundar speciellt kommer kräkas och ha diarré när de är infekterade med spolmask . Dessa maskar kan ofta ses i en infekterad hund kräkas och avföring . Giardia är en mikroskopisk parasit som orsakar också en smittad hund att kräkas och ha diarré . En veterinär kan diagnostisera infektion av båda dessa parasiter och föreskriva en behandling för din hund .
Blockering

En blockering i tarmen kan orsaka en hund att kräkas och har diarré . Om en hund sväljer ett ben , en pinne eller en hund leksak gjord av garn , kan föremålet passera genom magen men sluta ingavs i tarmarna . Om detta händer din hund kommer att uppleva kräkningar och diarré . Om objektet lyckas passera genom tarmen det kan fortfarande skadas vävnaden i tarmkanalen, som även kan utlösa diarré och ibland kräkningar .
Disease

Pankreatit kan utlösas av en stor fet måltid, diabetes och vissa läkemedel . Hittade oftast hos äldre , oftast överviktiga hundar , det orsakar både kräkningar och diarré . Valpsjuka , parvovirus och coronavirus orsakar även hundar att kräkas och ha diarré . Dessa sjukdomar uppträder vanligtvis hos hundar som inte blivit ordentligt vaccinerade .
Andra

Andra orsaker till kräkningar och diarré i en hund inkluderar bakteriella infektioner såsom campylobactor och salmonella . En svampinfektion såsom histoplasmos kan göra din hund sjuk i båda ändar , vilket kan födoämnesallergier . Cancer i tarmkanalen kan orsaka tillväxt av en enda stor tumör eller flera små , ​​och båda typerna kan göra din hund kräkas och ha diarré , vilket kan cancer i vissa organ .

Rekommenderade artiklar

Dog Treat Recept för känsliga stomaches

Om din hund har en känslig mage , vet du det. Men kräkningar , en ovilja att äta och rum - clearing gas kan vara ett minne blott med några relativt enkla åtgärder . Att hitta rätt balans kost och /eller upptäcka allergier kan ta lite tid , men det betyder inte att de godsaker behöver vara ett minne blott . Review Håll det enkelt . Börja med att förenkla vad som händer in , och du kommer att sluta förenkla vad som kommer ut . Gå tillbaka till grunderna , såsom lamm och ris , snarare än lamm , r

Klicka här

Är Solrosfrön Farligt för en valp

? Solrosor sitt ursprung i Amerika . De har en nonoil eller konfekt , utsäde och äts av människor , fåglar , vilda djur och andra djur . Många hundar tycker om att äta solrosfrön med eller utan skal . Tillgängliga Forms Solrosfrön har ett skrov och en inre kärna. De är i allmänhet säljs med skrovet men skalade kärnan även kan köpas . Kernel Kärnan av solrosfrön är inte giftig . Stora mängder kan ge din valp diarré och tarmbesvär på grund av hög fetthalt . Hull Solrosfrön är vanliga i vi

Klicka här

Är Black Valnötter Skadligt för hundar

? Om du äger en hund och har en svart valnötsträd på din fastighet , kan du övervaka din hund noga , som svarta valnötter kan visa sig vara skadligt för hundar . De största bovarna verkar vara valnötter och sina skrov , som ofta är föremål för intresse för nyfikna hundar och valpar . Identifiering svarta valnötter är vanligt i USA och Kanada . Den svarta valnötsträd tillhör familjen av Juglandaceae , dess vetenskapliga namn är Juglans nigra . Denna lövträd hör hemma i nordöstra USA och Kanad

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com