Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Långsiktiga effekter av Rabies

 

Rabies är en mycket smittsam virus som sprids från djur till människor vanligen genom saliv från smittade djur . En typisk smittvägen är genom ett bett eller annan kontakt med saliv från värddjuret .
Rabies Survival

Det är svårt att använda orden " långsiktiga " när man diskuterar rabies , eftersom så fort symptom uppstår hos en människa, är nästan säkert inom 7 till 10 dagar till döden. The Center for Disease Control har bara dokumenterat sex fall i historien av människor som visade kliniska tecken och symtom på rabies och överlevde .
Rabies Dödsorsak

Dödsfall rabies orsakas vanligen av encefalit , som är en inflammation i hjärnan ; eller myelit , vilket är en inflammation i ryggmärgen
Fobier

Många patienter med rabiesinfektionerupplever vattuskräcken , vilket är rädslan för vatten eller svälja . och Aeropfobi , som är flygrädsla eller frisk luft .
Hallucinationer och Agitation

Eftersom rabies orsakar svullnad eller inflammation i hjärnan , hallucinationer och agitation förekommer ofta i patienten . Dessutom kan sluddrigt tal och desorientering inträffa .
Parestesi

Många patienter med rabiesinfektionererfarenhet parestesier , eller en stickande känsla i armar och hårbotten .
< br >

Rekommenderade artiklar

Hur bli av Maggots i Valpar

myiasis är när maggot eller fluglarver , börja göra ett hem för din valp . Maggots lever och häckar i fuktiga , ruttnande områden , vilket innebär att öppna infektioner eller inflammerade sår kan göra din valp ett viktigt mål för larver . Larven stadium varar ungefär fem till sju dagar , och utan fullständig behandling av fluglarver och den underliggande hud problem , de nya vuxna flugorna är benägna att lägga en annan cykel av ägg på din valp . Om du börjar att se de små , ​​vita ägg bildas län

Klicka här

Är Darvocet Säkert för Hörntänder

? Darvocet är ett receptbelagt smärtstillande som inte är godkänt för hundar eller annan veterinär användning . Förtäring kan även en liten dos av Darvocet av en hund kan leda till allvarlig sjukdom eller dödsfall . Darvocet Darvocet är ett smärtstillande (smärts Reducer ) från opioiden ( narkotiska ) familjen som används för behandling av mild till måttlig smärta i människor . Läkemedlet kombinerar två aktiva substanser , bland annat paracetamol ( Tylenol ) och dextropropoxifen ( opioid ) .

Klicka här

Naturlig Avmaskningsmedel för hundar

parasiter är en viktig hälsofråga för hundar . Även om det finns vissa naturläkemedel som kan hjälpa din hund bo mask gratis , rutin provning och receptmaskmedelär den enda åtgärden visat sig effektiv . För maskfriavalpar , mask mamma innan avel . Immunsystemet att hålla din hund frisk kommer att hjälpa den motstå maskar . Men den friskaste av hundar kan fortfarande få maskar och , särskilt med hjärtmask , dö om inte medicinskt behandlad . Mat och örter Home Vitlök kan bidra till immunförsv

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com