Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Hundar >> Dog Health >> 

Diagnostiska Vet Frågor

 

Diagnostisera en sjukdom i din hund är som att sätta ett pussel tillsammans. Din veterinär kommer att behöva så mycket information som möjligt för att fatta ett välgrundat diagnos . Bedöm din hund och samla alla relevanta fakta innan du ringer din hunds veterinär . Genom förhand besvara eventuella diagnostiska veterinär frågor , hjälper dig att snabba din hunds diagnos och återhämtning .
Diet

Vid bestämmandet av en diagnos , behöver din veterinär för att veta om du har ändrat din hunds diet nyligen. Införande av nya livsmedel som ibland leder till magbesvär . Har din hund slutat äta eller drastiskt skära ned på sin konsumtion?
Diarré eller kräkningar Omdömen

Diarré och kräkningar är ofta tecken på sjukdom i en hund . Magbesvär leder till diarré eller kräkningar kan vara en indikation på parasiter, allergier eller något mer allvarligt som cancer . Det kan också tyda på att hunden har ätit något som inte betydde för honom . Finns det några bevis för att dina sopor kan har rotat runt eller har du funnit indikationer på candy bar omslag i hundens område ?
Disposition

En hund som inte känner väl ofta visar en förändring i hans disposition . Din veterinär behöver veta om du har märkt några personlighetsförändringar såsom aggressivitet eller snappiness . En normalt utåtriktad hund som plötsligt föredrar ensamhet uppvisar ett tecken på att något inte står rätt .
Pain

Smärta är alltid ett tecken på en hund med ett problem . Är hunden anbud vid beröring i alla områden ? Har han yelp , gråta eller gnälla vid rörelse eller kontakta ?
Varaktighet

När fick du först märker din hund inte känner väl ? Har symptomen komma plötsligt eller bygga upp under en period ? Varaktighet symtomen hjälper din veterinär begränsa sin diagnos .
Skador

Din veterinär behöver veta om din hund har fått några skador, som fall, olyckor eller slagsmål med andra djur . Finns det några uppenbara sår och blödning inblandade?
Törst

Är din hund fortfarande dricksvatten regelbundet eller har han ökat sitt vattenintag ? Ökad törst kan peka din veterinär i riktning mot en diagnos . Enligt hundägare Handbok , ökad törst är ett möjligt symptom på diabetes .
Letargi

Är din hund mindre aktiv än normalt eller om han verkar trött och deprimerad ? Vet Info säger att dessa symptom kan tyda på en diagnos av depression i din hund , ofta på grund av miljöfaktorer , såsom dödsfall eller sjukdom hos en familjemedlem, förändring av rutin eller stress i hans hushåll . De kan också peka på ett allvarligt tillstånd , såsom hjärtsjukdomar .

Rekommenderade artiklar

Hur du håller min hund lugn efter kastrering

Få din hund kastrerad kan vara en skrämmande upplevelse för hundar och deras ägare lika. Innan du tar med din hund hem , kommer veterinären troligen att be dig att hålla honom lugn för att möjliggöra sårläkning och för att förhindra att stygnen från att komma ut . Det kan vara svårt med en ung eller aktiv hund som är glada över att vara hemma från veterinären . Att hålla din hund lugn är nödvändigt att främja en snabb återhämtning från kirurgi . Detta är vad du behöver Chew leksaker Mjuka hund

Klicka här

Hur man kan minska fibrinogennivåer

? Fibrinogen är ett protein som levern producerar . Fibrinogen hjälper blodproppar , vilket i sin tur hjälpa stoppa blödningar . Du kan lära dina fibrinogennivåer med ett blodprov . Det normala intervallet för fibrinogennivåer är 200 till 400 mg /dl . För mycket fibrinogen kan göra blodpropp för fort , vilket kan orsaka hjärtattacker . fibrinogennivåer stiger med sjunkande östrogen . Cigarettrökning orsakar också höga fibrinogennivåer . Att minska höga nivåer av fibrinogen förhindrar blodpro

Klicka här

Vad som är säkert att mata en hund med kolit

? Sommaren verkar vara en hunds favoritårstid . Fido romps på gården , leker med kompisar i hundparkenoch scouter framåt på spåret när du tar honom med på en vandring . Medan han gör det, är din hund glatt racing genom en tarm krigszon av parasiter , bakterier och obehöriga vägkanten snacks . Fido kommer inte att veta vad man ska göra för sig själv borde kolit strejk, men du kan vara beredd med en arsenal av kunskap för att hjälpa honom att återhämta sig . Home Symtom på Canine kolit Parasiter

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com