Svenska husdjur

#   >> Svenska husdjur >  >> Farm Animals >> Getter >> 

Hur man bygger skyddshem för Svimning Getter

 

Svimning getter har ett tillstånd som kallas myotonia congenita som gör att musklerna att dra ihop sig i tider av hög stress . Det kan få dem att stelna eller välta . Trots detta tillstånd , inte svimning getter inte kräver ovanliga vindskydd och göra stor sällskapsdjur . Detta är vad du behöver
2 - by - 4 tums träplankor
4 - by - 4 tums trästolpar
Tjock , stark plywood
Tenn och /eller bältros
Betong
Hammer och naglar
Halm eller spån
Visa fler Instruktioner
planering för Shelter
1

överväga klimatet för att avgöra vilken typ av skydd för att bygga . Det är viktigast att svimning getter skyddas från vind och regn .
2

Bestäm hur stor du behöver för att bygga tak över huvudet , beroende på hur många getter som du för närvarande har . Håll också klimatet i åtanke . Bestäm om ett mindre utrymme kommer att hålla dem varmare på vintern , eller om de behöver mer utrymme för att hålla svalt på sommaren . Addera 3

Hitta en plats för skydd . En tre -sidig skjul fungerar bra för milda klimat. Däremot kan en fyrsidig vindskydd med en liten dörr vara idealiskt. Getterna kan ströva in och ut , men det kommer att ge dem mer värme och skydd mot rovdjur .
4

Fundera på hur många svimning getter du planerar att ha i framtiden . Om du du vill utöka din besättning , ha detta i åtanke när du bygger ett tak över huvudet . Du kan enkelt lägga till sektioner eller bås vid behov .
5

Bestäm din budget . Om du menar allvar med avel /sälja getter , då kan du lägga mer pengar på ett härbärge än en hobby . Naturlig skugga och vindskydd är adekvat skydd i de flesta klimat , men en enkel , dragfri , tre - sidig skjul är relativt billiga och ger bra skydd .
Bygga Shelter
6

Hitta en lämplig plats : hög , platt mark som inte kommer att översvämma . Baksidan av skydd bör möta vinden , så att dina getter har skydd mot drag .
7

Mät hur stor du vill att skydd ska vara. Tänk på minst 10 -för- 10 meter för upp till tre getter och större om du kommer att föda upp dem eller planerar på att hålla fler getter .
8

Gräv fyra hål för hörnstolparna . Hålen ska vara minst 3 meter djup . Stärka de inlägg med betong . Låt betongen torka runt stolparna innan du lägger smuts , och packa smutsen tätt .
9

Bygga de tre sidorna med kraftiga 2 - x - 4 tums träplankor . Använd minst tre skivor för varje sida , avstånd dem jämnt . Använd minst fyra spikar för varje ände av brädorna : två på ena sidan , två på den andra . Nagel styrelser i stället för taket .
10

Bygga taket från tjock plywood och bältros eller tenn . Tin blir snabbare och billigare , men kanske inte lika estetiskt tilltalande .
11

Nail tjocka plywoodskivor på insidan av skyddsrummet . Det kommer att hindra getterna från klättring och ger extra skydd mot väder och vind . Nagel plywood och /eller tenn till utsidan.
12

Lägg strö till golvet i inkapslingen. Halm -och /eller tall spån fungerar mycket bra . Addera

Rekommenderade artiklar

Instruktioner för Safeguard Goat Avmaskningsmedel

avmaskning dina getter regelbundet är avgörande för deras allmänna hälsa . Parasiter är ökända för att orsaka dålig hår rockar , låg mjölkproduktion och allmän trötthet . Särskilt i de fall där getter är författad i ett litet område , eller är i en hage som har sett regelbunden bete , är en regelbunden avmaskning schema kritisk . Safeguard get dewormer är en av de mer framgångsrika , såväl som mjuka , val för geten ägare . Känn din dos Som med alla dewormer , att veta hur mycket din get väger

Klicka här

Projekt på uppfödning av getter

Folk höjer getter av många skäl , bland annat mjölk , kött och fibrer . Innan man inleder en get projekt , överväga en mängd olika faktorer , som till exempel ditt syfte att höja dem , hur mycket utrymme du har att bakre getter , och om du och din familj kan och tillgängliga för att ta hand om getter behov . Raser Barnen kan höja getter för en 4 - H projekt eller hjälpa till på familjens get gård . Tänk på ditt syfte att höja getter . Olika raser har olika användningsområden . Den amerikanska

Klicka här

Vad är Nubian Cross Getter

? Den nubiska geten är en av sex raser av mjölkgetter erkänts av American Dairy Goat Association . En Nubian kors skulle vara en get som är en blandning av Nubian och en annan typ av get . Den nubiska är en get med några unika egenskaper som en distinkt röst , en envis disposition och stark ram och en rik mjölk som innehåller mycket protein och smörfett . Historien Pygmy getter och en Nubian get njuter ätbara godsaker . Enligt International Nubian Breeders Association , ursprunget till Nubian

Klicka här

Copyright Svenska husdjur Alla rättigheter reserverade

© www.308569.com