Sällskapsdjur

# >> Sällskapsdjur > >> Fåglar >> Avseende Fåglar

Hur man skall höja en rödhårig hackspett

Att höja en rödhårig hackspett , även känd som en flagga fågel , kan vara en spännande och givande hobby . Rödhåriga hackspettar är lätta att upptäcka på grund av sin distinkta röda huvud , axlar och nacke . De har också en vit buk och bakdel i kombination med en svart rygg och svans . Rödhåriga hackspettar bebor ett stort utbud av Nordamerika från Ontario till Texas och Klippiga bergen till Atlanten . Med tålamod och engagemang , du kan bak en rödhårig hackspett att blomstra i det vilda samt interagera med dig . Detta är vad du behöver
död ved
Döda träd
Frukt
Nötter
Worms
Insekter
Tube matare
Visa fler instruktioner
Instruktioner

1

Konstruera eller köper en fågelholk eller samla ihop död ved och träd för att skapa en bra boplats för rödhårig hackspett . Rödhåriga hackspettar frodas kring död ved och träd . De använder ofta urholkade ut delar av död ved till boet , så att de kan lägga ägg och ta hand om barn. Både män och kvinnor delar inkubation ansvar .
2

Återskapa rödhårig hackspett miljö så nära sin naturliga miljö som möjligt . Du hittar dessa hackspettar nära floder och i lundar, öppna skogsmarker , jordbruksmarker , träd skugga och lövskog . Din bakgård , då bör ha ett överflöd av träd väl lämpad för hyser hackspettar . Om du har en ström eller bäck på din fastighet , är det ännu bättre . Addera 3 Du kan fånga nightcrawlers i skymningen efter regn på en varm kväll .

Mata rödhårig hackspett en stadig diet av maskar, skalbaggar och andra typer av tråkiga insekter , spindlar och även baby möss . Rödhåriga hackspettar är allätare , så du kan också mata dem frön, bär och frukt också. Du kan använda ett rör matare för frukter och frön . Medan rödhåriga hackspettar kommer borra genom barken på träden för att fånga sin mat , de faktiskt tillbringar mer tid på jakt efter insekter samtidigt sitta på trädgrenar .
4

Prata regelbundet till rödhårig hackspett . Det kanske inte förstår vad du säger , men det kan ta kontakt med dig baserat på tonen i din röst . Du kan till och med vissla till rödhårig hackspett . Ju mer du försöker kommunicera med hackspetten , desto mer kommer det att känna igen och lita på dig . Fåglar är ombytliga varelser , så bli inte besviken om det tar tid att etablera en obligation med rödhårig hackspett . Addera

Copyright Sällskapsdjur Alla rättigheter reserverade

© sv.xzhbc.com